Jens på bustur 2018

En gruppe glade jægere, som traditionen tro valgte at tage med på Gamekeepers bustur

Endnu en bustur til Polen er slut og jeg vil gerne dele lidt ud af mine oplevelser.

Turen derned var som altid hyggelig, der var mange kendte ansigter og der blev udvekslet diverse historier om hvad der var blevet oplevet siden sidste år.

Der var rundstykker, sandwichs og kage samt varm kaffe og kolde øl og vand i bussen og god plads til at man kunne slappe af så selv om det er en lang tur føltes det ikke sådan, og pludselig var vi nået frem.

Jeg har snart været afsted nogle gange så med fare for at komme til at gentage mig selv lidt fra tidligere beretninger vil jeg her fortælle hvad jeg vil huske busturen 2018 for:

-Indkvarteringen der var helt fantastisk. Vi boede i en tilbygning i flotte nye værelser, alle med eget bad og toilet. Vi spiste i stuen hos værts familien og blev i den grad forkælet med godt selskab og lækker mad som slår alt hvad jeg tidligere har oplevet. Varme retter til alle tre måltider, masser af brød og lækkert pålæg, friskbagt kage hver dag OG så havde de deres eget hjemmebrænderi som tilsyneladende kun kunne brygge vodka i 2 liters flasker.

-Reviret som bestod af både marker, skov og store enge. Det udgjorde en fantastisk råvildt biotop og vi så rigtigt mange bukke og fik også nedlagt 17 fantastisk flotte af dem.

-Trofæerne der var i topklasse, jeg skød selv 4 flotte seksendere, heriblandt en med et meget specielt udseende, pelsen lignede nærmest en Afrikansk antilope.

-Kammeratskabet og den gode stemning der var blandt os der boede sammen på trods af stor aldersforskel, vidt forskellige job osv så hyggede vi os som om vi aldrig havde lavet andet end at tage på jagtferie sammen.

-Gunnar der på sin 77 års fødselsdag skød en buk med en meget stor og utrolig perlet opsats som helt sikkert kommer til at give en medalje

-Gert der på sin første tur til Polen skød 3 smukke seksendere.

-Povl Bjarne (skarpskytte Jensen) der nedlagde 6 flotte bukke i seks skud.

-Anna der måtte bruge over en halv time på langsomt at pürche sig ind på en gammel returbuk henover en fuldstændig åben mark og derefter nedlagde den med et perfekt skud.

-Vores Polske guider som var dygtige jægere og altid i utroligt godt humør, en stor fornøjelse at jage med dem som vi gerne gentager næste år.

-Martyna vores tolk og ven som sørgede for at sprogbarrieren mellem Polsk og Dansk var ikke eksisterende.

Så er der vist kun tilbage at sige tak til Kenneth for at have fundet dette fantastiske sted til os og tak til Bjarne Bergholdt som var chauffør for en behagelig og nem køretur til Polen.

Mvh Jens
Michaels Jagt- & Fiskeri

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Polen

DKK  0
pr. person