PÅ BUSTUR 2017

PÅ BUSTUR 2017

Vi 4 jægere nedlagde tilsammen 23 flotte bukke og 2 vildsvin, meget lige fordelt med mellem 5 og 7 stykker vildt pr. mand.

Jens

Så er endnu en fantastisk tur til Polen slut, det var en slags jubilæums tur for mig, da det var tiende gang jeg var på bukkejagt i dette jagtparadis med de gæstfrie mennesker.

De seneste års busture med Gamekeeper har alle været super gode med masser af gode jagt oplevelser, glade mennesker og masser af social hygge.

Derfor var det efterhånden svært at tro det kunne blive ved med at blive endnu bedre, Men endnu en gang blev turen "den bedste nogensinde"

På turen derned så det da ellers ikke for godt ud, det øsregnede det meste af vejen og temperaturen lå på 8-9 grader. Men men men når vi er på bustur "er vejret altid godt". Da vi stod op klokken lidt i 4 næste morgen var det lidt køligt, men månen lyste fint fra en klar himmel og de næste dage kom varmen med temperaturer på lidt over 20 grader. Så intet mindre end PERFEKT bukkevejr. Første morgen da vi var kommet hjem lå der 5 bukke på paraden, alle havde skudt og alle havde set masser af vildt.

Vi 4 jægere nedlagde tilsammen 23 flotte bukke og 2 vildsvin, meget lige fordelt med mellem 5 og 7 stykker vildt pr. mand.

Jeg selv skød 4 bukke og et svin.

Jeg boede sammen med Gunnar, Poul Bjarne og Rasmus og vi havde 5 super hyggelige dage sammen med masser af jagtsnak, bukkepral, god mad, en enkelt morgenbitter og en kølig pilsner til at skylle alle oplevelserne ned med.

På vej hjem i bussen viste det sig at det var gået ligeså godt de andre steder, alle havde skudt bukke og i gemmensnit var det blevet til 5 bukke pr. mand, så der var meget at fortælle og høre om.

Til sidst vil jeg bare sige tak til alle der var med til at gøre turen til den succes det var. Kenneth og familie fra Gamekeeper, Bjarne Bergholdt der var chauffør, alle der var med i bussen og ikke mindst de 3 gutter jeg boede sammen med.

Jeg håber vi ses igen næste år.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Polen

DKK  0
pr. person