Jagtrejser til Polen

Polen

En Jagtrejse til Polen er uden tvivl en oplevelse du sent vil glemme.
Det er det land som flest danske jægere har besøgt og besøger hvert år – grunden er enkelt, udover en rigdom af især klovbærende vildt, så er landet nemt og enkelt for danske jægere at køre til i egen bil.

De mest populære jagter som Polen byder på er en jagtrejse på bukkejagt, jagt på kronhjort, dåhjort, muflon, drivjagt og hundyrsjagter.

Polen har en vildtrigdom som ofte overstiger selv de bedste og største bestande i DK, især da det kræver mindst 3.000 hektar samlet jagtareal, før der må drives jagt + de herudover har en begrænset afskydning af de enkelte arter.

Det er af disse årsager så mange danske jægere vælger at gentage én succesfuld jagtrejse til polen år efter år! Polen er uden tvivl det jagtland flest danske jægere valfarter til hvert år i deres valg af en jagtrejse.

Viser 1–16 af 33 resultater

Bukkejagt i Polen

Bukkejagten i Polen er en meget populær jagtrejse blandt danske jægere, især på grund af deres mange gode revirer med en stærk råvildtbestand, men også på grund af at der kan findes bukkejagt til alles ønsker og pengepung!

Ønsker man større bukke, så er der revirer der leverer dette hvert år – på disse revirer afskydes bukkene oftest efter prisliste eller gradueret prisliste. Ønsker man et fastlagt budget inden afrejse er der også revirer der leverer pæne 6 éndere til fastpris.

Vi samarbejder med over 100 forskellige revirer fordelt over hele Polen af både statsrevirer og jagtklubber, så uanset hvad gruppens ønsker og drømme er, så kan vi som regel finde netop det revir og jagtrejse, der lige passer dem!

 

Hjortejagt i Polen

Polen er kendt og ikke uden grund for især sin jagt på kronhjort, de har en selektiv afskydning på revirerne, dette bevirker at det oftest er de ældre og afskudsmodne kronhjorte der afskydes.

Derfor har mange danske jægere nedlagt deres drømmehjort i netop Polen og stadig år efter år, drager tilbage dertil, for at tage kampen op mod skovens konge!
Ligesom med bukkejagten, har vi masser af både statsrevirer og jagtklubber vi samarbejder med og hvor vi kan finde det revir der passer til den ønskede str. kronhjort og antal kronhjorte gruppen ønsker.

En jagtrejse til Polen byder ikke kun på kronhjort, men også på en fremragende jagt på bl.a. dåhjort og muflon.

 

Drivjagt i Polen

Polen har i mange år været kendt for sine fremragende drivjagter på især vildsvin – vildsvinene har dog de senere år lidt under den Afrikanske Svinepest (ASF), som har reduceret bestandene af vildsvin over hele Polen + revirerne er selv blevet pålagt en større afskydning af vildsvin af staten, for at minimere smitterisikoen af ASF. Dette har desværre bevirket en noget mindre bestand af vildsvin og der ses færre store parader af vildsvin nu sammenlignet med for ca. 2-3 år siden.

Men der kan stadig arrangeres gode drivjagter og jagtrejser til Polen – i områder der ikke har været berørt af ASF, er der stadig en ok bestand af vildsvin og dette kombineret med klovbærende vildt af kronvildt/dåvildt, kan der stadig leveres pæne og præsentable parader!

Som altid er drivjagter og jagtrejser i Polen en god blanding af spændingsfyldt jagt, udfordrende riffelskud og hygge på indkvarteringen om aftenen med jagtkammeraterne/familie.

 

Hundyrsjagter i Polen

En Jagtrejse til Polen tilbyder også hundyrsjagterne, også kaldes reguleringsjagter hvilket også en populær jagtrejse blandt danske jægere – da det i ordets forstand netop også er dette. Alle revirer i Polen har en afskydningsplan for året og her skal der nedlægges et vis antal af hvert art.
Alt efter hvilket revir, så kan afskydningen ofte være over 100 – 300 stk. af både kronvildt, dåvildt, råvildt eller vildsvin.

Her benytter revirerne ofte muligheden for at få udenlandske jægere ned og regulere i deres vildtbestande, for at de også har en indkomst på reviret til at dække nogle af deres udgifter!

Dette giver muligheden for især danske jægere at komme på disse vildtrige revirer og ofte nedlægger et større antal hundyr på få dages jagt.
En mulighed som ikke er muligt i Danmark, for at pürsche rundt på flere tusinde hektarer af varieret enge, mark og skov.

Derfor er en jagtrejse til Polen altid en oplevelse.