Vi inspirerer til ægte jagtglæde

Gamekeeper & Buhls jagtrejser  er et jagtrejseselskab, som har jagtglæden i fokus. Din jagtglæde.
Du bliver mødt med engagement af erfarne jægere, der har haft jagt- og naturoplevelser som
livsstil og lidenskab i mange år. Vi har fuld respekt for både natur og kunder – og brænder for at
give jagtglæden videre til jægere i alle aldre og på alle niveauer.

Med Gamekeeper & Buhls jagtrejser får du ikke bare et jagtrejseselskab. Du får en personlig partner, der går i en tæt
dialog og giver dig åben og ærlig rådgivning – og et højt serviceniveau – både før, under og efter
rejsen. Vores rådgivning og anbefalinger tager udgangspunkt i dine ønsker og din erfaring – og vi
er klar til at udfordre og inspirere dig med nye og alternative ideer, som du måske ikke lige selv
havde tænkt på. I fællesskab finder vi den jagtrejse, der giver dig den helt rigtige jagtoplevelse.

Find din drømmerejse

Vi gør jagtdrømme til virkelighed

Vi er din erfarne partner og rådgiver på din rejse til nye oplevelser. Vores rådgivning og sparring bygger på et fundament af integritet, erfaring, høj faglighed og passion. Sammen finder vi din drømmerejse.

Skræddersyede jagtoplevelser

Gamekeeper & Buhls jagtrejser tilbyder et bredt udvalg af jagtrejser, skabt af erfarne jægere. Vi rådgiver dig til det rigtige valg ud fra dine ønsker og dine erfaringer – og udfordrer dig gerne til at tænke nyt. Vi kan også skræddersy en helt unik rejse til dig og dit selskab.

Udvalgte revirer af højeste kvalitet

Vi bruger kun revirer, som vi selv har afprøvet og godkendt – og samarbejder kun med partnere og guider, som vi har mødt og kan stå inde for. Det er vores opgave at sikre dig en god oplevelse, fra overnatning og forplejning til selve jagten.

Sikker rejse med garanti

Gamekeeper & Buhls jagtrejser er medlem af Rejsegarantifonden – og vi har højeste kreditværdighed. Derfor kan du helt trygt rejse med os. Vi har også en helt gennemsigtig prispolitik, så du altid kender prisen på alt fra jagt papirer til trofæafgifter.

Personlig kontakt 24/7

For os er jagtglæde at give vores rejsende den bedst mulige jagtoplevelse. Derfor kan du få fat i os hele døgnet. Det gælder både hvis du har spørgsmål til opholdet eller reviret – eller hvis du bare lige vil fortælle os om dagens oplevelse eller trofæ.

Oplevelser som er værd at dele

Vores kunders jagtglæde er vores ledestjerne og vi elsker, når de deler deres oplevelser med os. Vælg et flag herunder, og gå på opdagelse i jagtberetninger fra hele verden.

Se flere beretninger

Et erfarent og dedikeret team

Vores kunders jagtglæde er vores ledestjerne. Derfor kan du altid komme i kontakt med os – både før, under og efter selve rejsen

Henrik Mortensen

Henrik Mortensen er grundlægger og medejer af Gamekeeper, som han startede i 2006. Han er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og har arbejdet professionelt som herregårdsskytte/stalker i 11 år på godser i henholdsvis Storbritannien og Danmark.
Henrik er vokset op med jagt og har stor erfaring og viden fra sine mange jagtrejser rundt i verden samt tiden fra tiden som herregårdsskytte!

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Ulla Byg Kramer

Administrativ medarbejder

Ulla er jæger og har i en lang årrække været i jagt rejsebranchen. Hun har sin daglige gang på kontoret i Give, hvor hun står for det administrative arbejde med at arrangere vores jagtrejser rundt om i verden.

Tlf: +45 97 26 74 18
Mobil: +45 23 72 75 71
ubk@buhlsjagtrejser.dk

Søren Sørensen

Søren startede i jagtbranchen tilbage i 1998. Søren har rejst på jagt i hele verden og er ekspert i Canada, som er hans hjertebarn, men Skotland og Polen er Søren også meget stærk i.
Søren er hvert år med flere hold jægere i Polen, både på bukkejagt, hjortejagt og drivjagter.

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: + 45 21 22 75 70
soeren@buhlsjagtrejser.dk

Henning Olsen

Henning startede sin karriere hos Schultz & Larsen geværfabrik, og derefter kom han til jagtrejsebranchen, hvor han har igennem en lang årrække har delt ud af sin enorme viden om jagtrejser rundt om i verden. Henning er utrolig stærk i Afrika, Asien og Østeuropa. Henning har rejst på jagt i det meste af verden og er altid klar til en hyggelig jægersnak.

Tlf: +45 97 26 74 18
Mobil: +45 21 63 66 21
ho@buhlsjagtrejser.dk

Charlotte Mortensen

Bogholder og sekretær

Charlotte Mortensen har været ansat ved Gamekeeper siden 2008.
Hun har de foregående 9 år arbejdet med salg og marketing for rederiet Samsø Linien, hvor hun bl.a. arrangerede pakkerejser samt andre ture og ophold til Samsø.
Charlotte sætter en ære i at samle de mange ender og sammensætte et færdigt program, som kunderne bliver glade og tilfredse med.
Hun har haft jagttegn siden 1996 og er desuden naturelsker.

Tlf: 76 70 41 00
Mobil: 29 29 53 56
cm@gamekeeper.dk

Kenneth Banke

Kenneth Banke har været beskæftiget i jagtbranchen siden 1994 – og er særlig stærk på jagt i Østeuropa. Ikke mindst i Polen, hvor han kender landet, kulturen og menneskene, som var det hans eget hjemland. Kenneth er medejer af Gamekeeper.

Tlf: +45 22 47 20 33
Mobil: +45 22 47 20 33
kb@gamekeeper.dk