Medarbejdere og agenter

Et erfarent og dedikeret team

Vores kunders jagtglæde er vores ledestjerne. Derfor kan du altid komme i kontakt med os – både før, under og efter selve rejsen

Henrik Mortensen

Henrik er grundlægger af Gamekeeper, idag Gamekeeper & Buhls Jagtrejser, som han startede i 2006. Han er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og har arbejdet professionelt som herregårdsskytte/stalker i 11 år på godser i henholdsvis Storbritannien og Danmark.
Henrik er vokset op med jagt og har stor erfaring og viden fra sine mange jagtrejser rundt i verden samt fra tiden som herregårdsskytte.
Henrik har jaget og stor kendskab til jagt i Skotland, England, Irland, Spanien, Frankrig, Ungarn, Rumænien, Tjekkiet, Slovenien, Tyrkiet, Sydafrika, Bulgarien, Kasakhstan, Aserbajdsjan

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Søren Sørensen

Søren startede i jagtrejsebranchen tilbage i 1998 og han har, gået på jagt siden den tidligste barndom.
Jeg har jaget i de fleste lande i Europa, samt i Namibia, Sydafrika, Canada, Australien, New Zealand, USA, Kasakhstan & Aserbajdsjan.
Få en snak med Søren, hvis du drømmer om at komme på jagt efter alt fra Råbuk til Big Five han arbejder med følgende destinationer: Polen, Skotland, England, Namibia, Sydafrika, Mauritius, Grønland, Spanien, Canada samt Yukon og drømmer du om noget helt andet så spørg gerne.

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: + 45 21 22 75 70
soeren@buhlsjagtrejser.dk

Kenneth Banke

Kenneth er medejer af Gamekeeper & Buhls Jagtrejser A/S. Han har været beskæftiget i jagtrejsebranchen siden 1994 og har igennem årene rejst, jaget og formidlet jagtrejser til mange forskellige destinationer rundt om i verden. Kenneth er særlig stærk på jagt i Østeuropa og Argentina.
Polen er hans hjertes barn, han kender landet, kulturen og menneskene, som var det hans eget hjemland.

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 22 47 20 33
kb@gamekeeper.dk

Charlotte Mortensen

Bogholder og sekretær

Charlotte har været ansat ved Gamekeeper & Buhls Jagtrejser siden 2008.
Inden da arbejdede hun i knap 10 år med salg og marketing for rederiet Samsø Linien, hvor hun blandt andet arrangerede pakkerejser samt ture og ophold til Samsø.
Charlotte sætter en ære i at samle de mange ender og sammensætte et færdigt program, som kunderne bliver glade og tilfredse med. Hun har haft jagttegn siden 1996 og er desuden naturelsker.

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 29 29 53 56
cm@gamekeeper.dk

Ulla Byg Kramer

Administrativ medarbejder
Ulla har været i jagtrejsebranchen siden 2006, hvor hun startede ved Buhls Jagtrejser, i dag Gamekeeper & Buhls Jagtrejser. Hun har sin daglige gang på kontoret i Give, hvor hun står for det administrative arbejde med at arrangere vores jagtrejser rundt om i verden. Hun har haft jagttegn siden 2009 og har jaget i Danmark, Skotland og Polen.

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 23 72 75 71
ubk@buhlsjagtrejser.dk

Detlev Stöving

Agent Tyskland

Detlev er uddannet inden for skovvæsenet og har en international handelsuddannelse inden for træbranchen. Detlev har altid gået på jagt og har siden 1998 arbejdet i jagtrejsebranchen. Detlev har stor jagterfaring og berejst i adskillige lande, b.la. Grønland, Skotland, Estland, Litauen, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Kroatien, Rumænien, Tyrkiet og Sydafrika.
Kontakt Detlev og du får en super professionel rådgivning.

Tlf: +49 151 7266 1215
Mobil:
E-mail: ds@gamekeeper.dk

Øyvind Eriksen

Agent - Norge

Øyvind har siden barnsben jaget i Norge og har en stor berøringsflade blandt norske jægere og han har en masse erfaring fra jagt i udlandet. Jagt har altid været Øyvind´s store lidenskab og blandt favoritterne er jagt på elg, rådyr og vildren. Øyvind holder også meget at jagture til udlandet og har bl.a. jagtet i Cananda, New-Zealnd, Sydafrika, Tjekkiet, Skotland og Grønland. Hundearbejdet har også Øyvinds store interesse og jager aktivt med sine 2 grå elghunde og en gravhund.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +47 905 80 959
oe@gamekeeper.dk

Steen Holst

Agent - Danmark

Steen har igennem en lang årrække været et kendt ansigt i jagtrejsebranchen. Steen har personlig og praktisk jagterfaring med jagt i Norge, Sverige, Skotland, Nordirland, Sydafrika og Namibia. Steen har gennem årene udviklet et indgående kendskab til stort set alle vores jagtrejser og mange destinationer. Derfor kan du ganske roligt kontakte Steen og du kan forvente, at få en god og professionel rådgivning omkring din næste jagt rejse.

Tlf: 45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +45 25 35 14 14
steen@buhlsjagtrejser.dk

Ove Cedersmyg

Agent - Sverige

Ove er en meget erfaren jæger og b.la. uddannet på Kalø i Danmark. Ove har også arbejdet indenfor vildtforskning og har været skytte i Portugal.
I dag underviser Ove unge mennesker om jagt. Ove og hans hustru Maria afretter desuden engelske settere til jagt og driver kennelen Korplon, hvor
de arbejder med den spændende bluetick coonhound som de oprindelig importerede fra USA.
Ove er desuden en ivrig udenlandsjæger og har jaget i det meste af Europa, bjørn i Canada og været på en del safarier i Afrika.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +46 70 494 45 45

Ola Bengtsson

Agent - Sverige

Ola er opvokset i den sydlige del af Sverige og fra barnsben fulgte han med sin far på jagt. Da han fik jagttegn blev haglbøssen flittigt brugt på duer, kaniner og harer.
Efter et par år og et par rådyr "på tasken" begyndte jagten med riflen for alvor at tage over og idag gælder jagten i Sverige næsten udelukkende på vildsvin.
I slutningen af 90erne begyndte udenlandsjagten rigtigt at tage fat og Ola har gennemført rigtig mange jagtrejser til Skotland, Polen og Namibia, men også til Norge, Danmark, Tyskland og Nordirland.
Kontakt gerne Ola for en jægersnak og hør om mulighederne for store jagtoplevelser.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +46 709 948100
ola@buhlsjagtrejser.dk

Johan Frisk

Agent - Sverige

Johan bor i Växjö i det sydlige Sverige og har siden barnsben nydt jagtens glæder. Johan holder meget af den svenske traditionsrige jagt med støvere og han har flere gode hunde, som ved flere lejligheder er blevet præmieret.
Allerede som 18 årig tog Johan på drivjagt i Polen og siden er det blevet til rigtig mange drivjagter, men Johan har også jagtet i Skotland, Estland og Canada.
Du er altid velkommen til at kontakte Johan og få god råde om jagtrejser til udlandet. Der er også mulighed for et møde med Johan og få en samtale om de mange jagtmuligheder som vi tilbyder.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret i Danmark)
Mobil: +46 70 9393713
Johan@buhlsjagtrejser.dk

Anders Wanstrup

Agent - Danmark

Anders er et kendt ansigt i jagtrejsebranchen og har mange års erfaring indenfor faget både som berejst udenlandsjæger og rejseleder. Anders har igennem en lang årrække arbejdet i jagtrejsebranchen og arrangeret rigtigt mange rejser til skandinaviske jægere.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +45 40 84 30 06
awa@gamekeeper.dk

Michael Tranekjær Skaubye

Agent - Danmark

Michael er kendt vidt og bredt i mange jægerkredse som en god og etisk jæger og en festlig fyr at være i selskab med. Mange kender ham også gennem hans daglige virke og mangeårige stilling som skovfoged hos HedeDanmark og nu hos Stuboggren.dk
Michael har gået på jagt, siden han kunne gå, han er en rejsevant fyr og tager gerne hans familie med på turene. Jagt med hund har altid stået højt og der bruges mange timer med FT cockeren Linus. Bukkejagten topper listen af foretrukne jagter, men også intensiviteten ved drivjagter er værdsat.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +45 22 31 54 16

Jan Furer Madsen

Agent - Danmark

Jan er en erfaren jæger og har gået på jagt siden barnsben. Han driver jagt med både riffel, hagl og bue og har tidligere arbejdet som stalker i Skotland. Han er nu skovfoged ved HedeDanmark, her arbejder han med skovforvaltning, herunder blandt andet terrænpleje, samt jagt- og vildtforbedrende tiltag. Jan er bosiddende i Vestjylland og besidder et godt og roligt vestjysk gemyt. Jan har jaget på mange af Gamekeeper & Buhls forskellige destinationer og revirer her i blandt; Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz, Spanien, Polen, Letland, Skotland, England, Canada, Kazakhstan og New Zealand. Jan er altid på udkig efter nye spændende rejsemål.

Tlf: +45 76 70 41 00 (Hovedkontoret)
Mobil: +45 21 57 96 83

Jolanta K. Jørgensen

Konsulent vedr. Polen

Jolanta er Kenneth´s hustru og er til daglig behandler sygeplejerske. Da Jolanta er fra Polen hjælper hun os med vore jagter i Polen og er med til research af nye revirer og kontraktforhandlinger. Jolanta er selv ivrig jæger og har både dansk- & polsk jagttegn.

Tlf: + 45 76 70 41 00
Mobil: +45 22 47 20 33
kb@gamekeeper.dk