Generelle betingelser

Brug for hjælp?

Vores kunders jagtglæde er vores ledestjerne. Derfor kan du altid komme i kontakt med os – både før, under og efter selve rejsen

Henrik Mortensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk
Kenneth Banke
Tlf: +45 22 47 20 33
Mobil:
kb@gamekeeper.dk
Kontakt os

TILMELDING OG DEPOSITUM

Ved alle vores vores arrangementer, hvis ikke andet er aftalt/påført i det aktuelle tilbud, indbetales et depositum på ca. kr. 3.000,-  Hvorefter det aktuelle revir bookes.

Restbeløb betales senest 42 dage før afrejse inkl. trofædepositum medmindre andet er aftalt. Hvis en given rejse bestilles senere end 42 dage til afrejse, betales hele rejsens beløb ved bestillingen. Er rest beløbet ikke indbetalt rettidigt kan Gamekeeper A/S annullere aftalen og det indbetalte depositum vil være tabt.

AFMELDING

Såfremt et fastlagt arrangement afmeldes mere end 90 dage før afrejse tilbagebetales indbetalt depositum på betingelse af, at vi kan få refunderet betalinger fra vores underleverandører. Vi opkræver dog et afbestillingsgebyr på kr. 1.000,-   Afmelding mellem 90 - 30 dage før afrejse, er 50% af rejsens pris forfalden + evt. depositum pr. stk. bestilt vildt. Afmelding senere end 30 dage til afrejsetidspunktet, vil hele rejsens pris være til forfald.

FORSIKRINGER

Rejseforsikringer giver altid en extra sikkerhed og er forholdsvis billige - en afbestillingsforsikring koster 6% af rejsens pris. Vi forsikrer dig gerne gennem Gouda Rejseforsikring, der er eksperter på området.

KØRSEL

Kørsel kan være både inkl. og excl. i arrangementet, men er kun inkluderet, hvor dette fremgår tydeligt.

INDFØRSEL AF TROFÆER, KØD OG SKIND

Der gælder særlige regler ved indførelse af enkelte trofæer, skin og råt kød, vi vil i de givne situationer hjælpe dig med råd og med at indhente de fornødne tilladelser, se evt. også fødevarestyrelsens hjemmeside www.fvst.dk for yderligere information.

REKLAMATIONER

Skulle der imod forventning opstå problemer og grundlag for reklamation, skal dette oplyses på stedet og føres til protokol, hvis dette føres i pågældende land. Kontakt samtidigt omgående Gamekeeper´s nødtelefon +45 21 93 63 69, i mange tilfælde kan vi afhjælpe og løse problemet omgående.

AFBRYDELSE

Ved pludselig afbrydelse af jagt eller ophold og man forlader reviret, vil der ikke finde tilbagebetaling for ydelser man ikke har modtaget.

REJSEGARANTIFONDEN

For at give dig den bedste sikkerhed er Gamekeeper A/S medlem af Rejsegarantifonden, så er du sikret i henhold til pakkerejseloven, som fastlægger en række krav mod rejsearrangøren. Dette giver også Gamekeeper A/S en garanti for til enhver tid at kunne opfylde lovens krav. Gamekeeper A/S er registrerings nr. 1789.

Sanitær afskydning

Det er altid jægerens helt egen beslutning om at afgive et skud og ingen andre kan stilles til ansvar herfor - kommer der anskudt eller på anden måde tilskadekommet vildt for jægeren, er det jægeren der afgiver skuddet det dræbende skud, der som udgangspunkt skal betale for det nedlagte vildt!
Samme med str. på trofæer - så er det jægeren der afgiver skuddet der har ansvaret og må betale for det nedlagte vildt - med mindre andet er aftalt inden afrejse!

Konkurs af samarbejdspartnere

Ved konkurs af samarbejdspartnere, færge-/flyselskaber o lign. - hjælper vi gerne med at ombooke jagten, færge- og/eller flybilletter, men kan ikke drages til ansvar for den økonomiske del!

FORBEHOLD OG ANSVAR

Da Gamekeeper A/S er jagtformidler af udenlandske samarbejdspartnere, kan vi ikke drages til ansvar hverken økonomisk eller retslig for pludselige ændringer ved naturkatastrofer, terror m.m., mund og klovsyge, fugleinfluenza, ASF m.m., vejrlig eller andre forhold som vi er uden indflydelse på. Vi tager forbehold for trykfejl + prisændringer ved markante kursændringer og andre forhold, Gamekeeper A/S er uden indflydelse på.
Vi vil dog altid forsøge at hjælpe vore kunder ved bestilling/ændring af eks. flybilletter m.m.