Cookie- og privatlivspolitik

Brug for hjælp?

Henrik Mortensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk
Kenneth Banke
Tlf: +45 22 47 20 33
Mobil: +45 22 47 20 33
kb@gamekeeper.dk
Henning Olsen
Tlf: +45 97 26 74 18
Mobil: +45 21 63 66 21
ho@buhlsjagtrejser.dk
Søren Sørensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: + 45 21 22 75 70
soeren@buhlsjagtrejser.dk
Kontakt os

PRIVATLIVSPOLITIK

Gamekeeper og Buhls Jagtrejser er nu under samme tag!

Gamekeeper og Buhls Jagtrejser har lagt deres aktiviteter sammen og er nu ét firma. Med samling og styrkelse af både aktiviteter og arbejdskraft, er de 2 jagtrejsefirmaer en af de helt store spillere på markedet i Danmark og Skandinavien.

Gamekeeper og Buhls Jagtrejser tilbyder et stort udvalg af både revirer og destinationer over hele verden, til gavn for de udlandsrejsende jægere.

De tidligere kunder i Gamekeeper og Buhls Jagtrejser vil ikke opleve en nævneværdig forskel, da de samme telefonnumre og e-mailadresser bliver bibeholdt, og de 2 firmaer kører videre med hver deres hjemmeside som hidtil.

Frontfigurerne er stadig de samme personer, med Søren Sørensen og Henning Olsen fra Buhls, samt Kenneth Banke og Henrik Mortensen fra Gamekeeper.

De 4 frontfigurer som tilsammen har over 100 års erfaring i formidling og salg af jagtrejser til hele verden, har deres målsætning og vision klar:

Vore visioner er stadig de samme og vi har en klar målsætning, som vi også vil følge i fremtiden:

  • At kende vore kunders behov og drømme…
  • At have en meget grundlæggende viden om, alle de jagtrejser, vi udbyder…
  • At kunne afstemme kundens forventninger med den jagtrejse vi kan tilbyde. Dette er den absolut afgørende faktor, som vil afgøre om din jagtrejse bliver en succes eller en fiasko.
  • Altid at have et bredt udvalg af rejser, så vi har mulighed for at rådgive og skræddersy den helt rigtige rejse til dig.
  • At give alle vore kunder en meget personlig service og dialog fra det øjeblik, du booker og til du er vendt hjem igen fra din jagtrejse.
  • At få alle vore kunder til at føle sig trygge under hele rejsen – vi har en 24-7 nødtelefon service.
  • Vi sælger ikke kun jagtrejser – vi sælger forventninger og opfylder drømme.
  • Vi har meget fokus på, at vi kun ved fortsat at yde alle vore kunder en udstrakt grad af service, råd og vejledning, vil kunne blive ved med at eksistere langt ud i frfemtiden.

For at kunne gøre alt dette, indsamler vi en række personlige oplysninger.

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:
Gamekeeper & Buhls Jagtrejser, Vejlevej 274, 7323 Give
tlf: +45 97267418 eller +45 76704100
e-mail: info@buhlsjagtrejser.dk eller info@gamekeeper.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig hvis du giver samtykke til dette, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål, at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google
  • Facebook
  • Mailchimp

Personoplysninger Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
I forbindelse med tilbudsgivning en række personlige oplysninger herunder navn, adresse, e-mailadresse med mere og i forbindelse selve købet og afviklingen af selve jagtrejsen så som fødselsdato, kopier af pas, EU-våbenpas, jagttegn og våbenoplysninger.
Gamekeeper & Buhls Jagtrejser indsamler og behandler alle disse oplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Gamekeeper & Buhls Jagtrejser er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål.

Sikkerhed

Vi behandler alle personlige oplysninger fortroligt og opbevarer oplysninger i et sikkert aflukket system. Alle personlige oplysninger der oplyses til Gamekeeper & Buhls Jagtrejser i forbindelse med køb af en rejse udleveres ikke til uvedkommende tredjeparter eller øvrige rejsende uden pågældendes accept.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Nyhedsbreve

Ved tilmelding til Gamekeeper & Buhls Jagtrejser nyhedsbrev angives navn og e-mail. Vi bruger disse oplysninger til at fremsende nyhedsmails 3-4 gange om måneden. Det er altid muligt at afmelde et nyhedsbrev igen. Dette gøres i bunden af det senest modtagne nyhedsbrev. Gamekeeper & Buhls Jagtrejser videregiver ikke oplysninger om nyhedsbrevsmodtagere til tredjeparter med henblik på salg, markedsføring, spam eller anden form for opsøgende kontakt.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Dataintegritet

Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med bogføring mv.
Det er Gamekeeper & Buhls Jagtrejser’ politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde.

Videregivelse af oplysninger

Ved køb af en rejse giver kunden sit samtykke til, at Gamekeeper & Buhls Jagtrejser må dele personlige oplysninger med underleverandører og samarbejdspartnere såsom flyselskaber, hoteller, lokale agenter og partnere, visumleverandører m.m., da dette er absolut nødvendigt for at vi kan levere vores produkter.
Data som vores website opfanger via cookies om en brugers adfærd på vores website, hvilke annoncer der klikkes på, geografisk placering, enhedstype m.v. videregives i nogle tilfælde til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. De kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Denne videregivelse sker automatisk, da vi benytter tredjepartstjenester til at opsamle statistik om brugeradfærd. Vi benytter herudover en række tredjeparter, herunder web- og CRM-udbyder til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personspecifikke oplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis brugeren/kunden giver samtykke til det. Dette betyder f.eks., at vi ikke videregiver personlige oplysninger til andre rejsende uden accept.
Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Forsikringsselskaber

Som led i bestillingen af din jagtrejse hos os har du mulighed for at tilkøbe en rejse- og/eller en afbestillingsforsikring. Hvis du ønsker at tilkøbe en sådan forsikring, vil vi videregive personoplysninger til forsikringsselskabet til brug for deres tegning af forsikringen hos dem. Til brug for tegning af en rejse- og/eller en afbestillingsforsikring videregiver vi typisk oplysninger til forsikringsselskabet om fornavn, mellemnavn(e), efternavn, fødselsdato, destination samt dato for af- og hjemrejse.
Gamekeeper & Buhls Jagtrejser samarbejder med Gouda rejseforsikring som led i vores virksomhed.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@gamekeeper.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Websitet www.gamekeeper.dk ejes og publiceres af:
Gamekeeper & Buhls Jagtrejser, Vejlevej 274, 7323 Give
tlf: +45 97267418 eller +45 76704100
e-mail: info@buhlsjagtrejser.dk eller info@gamekeeper.dk

Opdateringer

Gamekeeper & Buhls Jagtrejser evaluerer og opdaterer løbende.  Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for vores behandling af dine personoplysninger.