Bestyrelsen

Bestyrelsen i Gamekeeper

Carsten Pedersen

Aktionær og bestyrelsesformand

Brødrene Carsten og Jens Risvig Pedersen har gennem 25 år været førende indenfor innovation i vindindustrien. De er via deres fælles holdingselskab CJ Holding aktionærer i adskillige andre virksomheder i forskellige brancher.

Tlf:
Mobil:

Jens Risvig Pedersen

Aktionær og bestyrelsesmedlem

Brødrene Carsten og Jens Risvig Pedersen har gennem 25 år været førende inden for innovation i vind industrien. De er via deres fælles holdingselskab CJ Holding aktionærer i Gamekeeper A/S, og de har ligeledes ejerskab i adskillige andre virksomheder i forskellige brancher.

Tlf:
Mobil:

Torben Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Torben Jørgensen er koncern økonomidirektør i CJ Holding og har gennem 20 år været arbejdet i ledende stillinger på den globale scene. Han har således betydelig ledelsesmæssig erfaring fra store internationale koncerner i multikulturelle organisationer.
Torben Jørgensen har en uddannelsesmæssig baggrund som revisor og HD-R, MBA og Executive Board Programme.

Tlf:
Mobil:

Henrik Mortensen

Auktionær og bestyrelsesmedlem

Henrik Mortensen er grundlægger og medejer af Gamekeeper, som han startede i 2006. Han er herregårdsskytte-uddannet fra Kalø Vildtforvaltningsskole og har arbejdet professionelt som herregårdsskytte/stalker i 11 år på godser i henholdsvis Storbritannien og Danmark.
Henrik er vokset op med jagt og har stor erfaring og viden fra sine mange jagtrejser rundt i verden.

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Kenneth Banke

Auktionær og bestyrelsesmedlem

Kenneth Banke har været beskæftiget i jagtbranchen siden 1994 – og er særlig stærk på jagt i Østeuropa. Ikke mindst i Polen, hvor han kender landet, kulturen og menneskene, som var det hans eget hjemland. Kenneth er medejer af Gamekeeper.

Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 22 47 20 33
kb@gamekeeper.dk