Jagtrejser til England

England

England er et alsidigt og spændende jagtland, der byder på mange forskellige arter og jagtformer, som vi ikke kan opleve i Danmark.

Af de mest populære jagtrejser til England, hvor vi sender flest jægere afsted på jagt, er bl.a. bukkejagt, duejagt, jagt på muntjac og chinese water deer (cwd), sikahjort og sneppejagter.

En jagtrejse til England er også tit forbundet med hygge sammen med jagtkammeraterne, hvor man bor på en lokal hyggelig pub og tager ud derfra.

Er turisme et fokus kan en jagtrejse til England også kombineres med dette, så man efter jagten kan tage rundt og opleve og se forskellige slotte og turistattraktioner, der er at opleve i England.

Viser alle 7 resultater

Jagt på muntjac og chinese water deer i England

Flere og flere har fået øjnene op for disse 2 små charmerende asiatiske arter, som stortrives i England efter, at de blev fragtet dertil for mange år siden fra asien i en gave til Monarkiet.

De lever i hver deres biotop, hvor muntjacén lever i mere tæt skov og underbevoksning , og hvor CWD mere lever i det åbne landskab ligesom mark råvildt.

En jagtrejse til England byder på exceptionelt spændende jagt af begge arter, hvor kun bukken bærer trofæ i form af opsats og hjørnetænder. En yderst spændende form for jagtrejse til England, hvor man ofte pürscher rundt og finder de bedste trofæer i skov og mark.

Mange vælger at få dem skuldermonteret. Vi hjælper naturligvis med hjemtransport af både trofæer og skind til dansk konservator.
Dette giver nogle flotte trofæer til væggen og nogle gode minder fra din jagtrejse

 

Duejagt i England

I England er der så mange duer, at de er til stor gene for landmændene og deres afgrøder og må derfor jages hele året rundt.

Den bedste jagttid for duejagten, hvor vi sender duejægere afsted, er dog i sensommeren fra ca. slut juli – slut september.

At tage på en jagtrejse til England betyder, at sidde i dueskjulet i skjorteærmer og skyde duer, der slår på lokkerne, er en yndet jagtform, som tiltrækker rigtig mange udenlandske jægere årligt.

Nogle er heldige og dygtige nok til at opleve en ”Red Letter Day”, som er, når en jæger på én dags duejagt nedlægger over 100 duer. Dette sker langt fra alle jægere,og mindre kan også gøre det for, at det har været en spændende og god dag i dueskjulet.

Èn ting er sikker og det er, at der serveres god og kold øl fra hanerne på den lokale og hyggelige pub, hvor vi ofte har vores duejægere boende.

Så en jagtrejse på duejagt i England er ofte en kombination af god haglbøsse jagt kombineret med hygge med vennerne.

 

Bukkejagt i England

Bukkejagten især i det sydlige England byder på god bukkejagt. Her giver den mineralholdige og frodige jord ofte store og flotte bukke, som mange udenlandske jægere rejser efter.

På Englands sydkyst vokser der palmer, så klimaet er også varmt og behageligt, samt vinteren er heller ikke så hård, dette giver stærkt råvildt.

Er du til bukkejagt, hvor muligheden for at nedlægge drømmebukken er til stede, er en jagtrejse på bukkejagt i Sydengland et godt bud.