Super revir med mange fine bukke

Jens på bustur

Jens fra Michaels Jagt- & Fiskeri i Svendborg er en trofast deltager på vores årlige bukkebustur til Polen.

Stemningen i bussen var hyggelig og ret afslappet og alle var spændte på de kommende dages oplevelser.

Jens Nielsn

Fredag aften startede bussen op i Svendborg, ombord var otte forventningsfulde jægere og efter nogle stop hen over Fyn og Jylland var femogtyve jægersmænd og en enkelt ditto kvinde på plads. Vi var en broget flok hvad alder og jagterfaring angår, der var både ny jægere, der for første gang skulle prøve kræfter med den røde sommer buk og de mere garvede, med over hundrede bukke og mere end 30  jagtrejser til Polen på samvittigheden.
Stemningen i bussen var hyggelig og ret afslappet og alle var spændte på de kommende dages oplevelser og snakken gik lystigt over en kop kaffe, en kold øl og sodavand, kun afbrudt af et par appetitvækkere i form af et par film om bukkejagt i Polen på bussens TV skærme.
Undervejs gjorde vi holdt nogle gange for at strække ben og trække lidt frisk luft. Et par af disse stop var lidt længere; det første var lige syd for grænsen og blev brugt til at hente forsyninger til de kommende dage strabadser. Et andet stop var om morgenen i Polen, hvor vi så en mindeplads for et større slag under 2. Verdenskrig hvor der stadig stod tanks samt fly, som havde været i brug under dette slag.
Kort efter ankom vi til vores mål og da vi blev kørt ud til vores respektive revirer, hvor vi skulle jage de næste par dage.
Da vi ankom til vores revir fik vi et solidt måltid mad og en tiltrængt middagslur inden vi mødte de polske jægere der skulle guide os de kommende dage. Herefter fulgte 4 dage med masser af jagtoplevelser, fantastisk og vildtrig natur samt polske kulinariske lækkerier. Da vi mødtes på afrejsedagen med de andre jægere, stod det hurtigt klart at alle havde haft nogle gode dage og nydt polakkernes gæstfrihed og haft masser af gode jagtoplevelser.
Alle havde skudt buk og turens samlede udbytte blev 112 bukke, hvor af de største nok er til en sølvmedalje, samt fem vildsvin.
Turen hjem gik lige så nemt og afslappet, og der var mange oplevelser der skulle deles og alle var glade og tilfredse og flere ytrede ønske om en gentagelse næste år, så allerede nu kan vi sige at vi gentager succesen så set kryds i kalenderen fra d. 18-23. maj 2013

VMed Jægerhilsner og tak til alle deltagere for en god tur.
Jens Nielsen og Jan Stejlhave, Michaels Jagt & Fiskeri.

 

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Polen

DKK  0
pr. person