Endnu en succesfuld bukkejagt med Gamekeeper

Busturen 2015

Der blev nedlagt mange store bukke, flere med opsatser på over 500 gram netto

Jens Nielsen

 

Fredag den 8. maj startede bussen fra Michaels Jagt og Fiskeri og årets bustur til Polen var i gang.

Det var 5. gang så der var efterhånden en vis rutine med opsamling i Nyborg, Odense, Kolding  osv.

Da alle var ombord var det tid til en omgang rundstykker og snart nåede vi grænsebutikken hvor der blev tanket slik og drikkevarer til de kommende dages strabadser.

Selvom turen gennem Tyskland er lang gik tiden hurtigt, mange af deltagerne har været med flere gange så der var mange historier -nye som gamle der skulle vendes.

Et par jagtfilm på bussens DVD var med til at sætte forventningerne yderligere i vejret og sidst på aftenen var vi fremme og blev sat af ved de forskellige revirer,

Jeg skulle bo langt ude i skoven, uden internet og med meget lidt mobildækning, sammen med Gunnar som jeg har rejst med nogle gange og Andreas og Christian som begge var i Polen for første gang samt min ældste datter Anna.

Efter en kort nats søvn var vi klar til at tage på jagt lørdag morgen. Jeg havde Marek som jagtfører og efter en kort køretur listede vi ud på den første eng og kort tid eftere havde jeg den første buk i kikkerten. Jeg kiggede på uret og konstaterede at tolv minutter efter vi var kørt hjemmefra havde vi en mulig skudchance. Vi blev dog enige om at den var for ung, og listede af igen.

Første morgen kom Christian hjem med en stor flot buk og alle havde set masser af vildt.

Næste morgen var det Andreas´  tur til at komme hjem med en medaljebuk, så man må sige at de to nye Polensjægere havde heldet med sig. samtidig var det Andreas´ fødselsdag og jeg havde skudt to fine seksendere så der var lidt at fejre den morgen.

De fire dage gik alt for hurtigt som tiden jo gør i godt selskab. Men vi kunne se tilbage på fire dage der gav femten bukke, heraf to i medalje klassen, samt en masse andet vi havde set som vildsvin, krondyr, mårhund, storke, traner osv.

Vi havde fået en masse lækker mad der helt i brødrene Prices ånd var tilberedt med “rigeligt med smør”. Godt kammeratskab og en masse spændende oplevelser.

Ja vi havde haft det så godt at vi på vej hjem i bussen blev enige om at det måtte vi gøre om igen til næste år.

Busturen hjem bød på masser af historier og oplevelser der skulle deles, alle havde skudt buk men nogle var selvfølgelig mere heldige end andre.

Der var skudt flere store bukke end tidligere set de største med opsatsvægte på over fem hundrede gram, og flere over fire hundrede gram så der var mange der var glade for det prisloft der var på.

Til sidst er der vist kun tilbage at sige tak til Kenneth fra Gamekeeper for at have arrangeret en super tur, og tak til alle der var med til at gøre turen, både i bussen og på reviret til en uforglemmelig oplevelse.

Jeg glæder mig allerede til den 10. maj 2016 hvor bussen kører igen.

Med venlig hilsen Jens

Michaels Jagt og Fiskeri.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Polen

DKK  0
pr. person