Hyggelig indkvartering beliggende i skovkanten

Bukkebussen 2018

Far og søn (Bruno og Johnny) var igen med på Gamekeepers bukkebustur til Polen.

Endnu en gang var alt som lovet

Bruno og Johnny

Hej Kenneth og Henrik

Det var med stor glæde at få plads på bukkebussen 2018 og min far og jeg var meget spændte på et nyt revir denne gang, 7650Ha.

Efter en behagelig tur uden de store forhindringer og i godt selskab med gamle kendinger fik vi en god nattesøvn og så var vi klar til at jage i 4 dage.

1. Pyrsch skete der ikke noget på. Så lidt dåhjorte og grise på afstand, stødte dog en enkelt buk som gik i skoven med fuld musik, meget usædvanligt kun at se et stykke råvildt på en lang morgenpyrsch. Ikke engang råerne var aktive. Årsagen kunne måske være flere dage med op til 28° så dyrene var noget dovne.

2. Pyrsch var samme scenarie, så dog lidt råer og en god buk uden at få chance til skud da det var blevet for mørk.

Efter en sløj start lykkedes det dog at få varme i piben på Helix'en

3. Gang på morgenpyrsch var så lykkens gang, der måtte dog bruges lidt ekstra krudt til at færdiggøre arbejdet den overrasker os og sa den var på vej væk bag en række fyr måtte der skydes hurtigt, hvilket resulterede i et grimt maveskud. Den smidder sig i noget lang græs efter ca. 10 meter, men da den stadig ligger og orienterer sig efter 5 minutter beslutter jeg at give den et skud på halsen. En ren forbier, bukken rejser sig men går så ned med et 3. skud på bladet. Puha da, så fik man også prøvet det

Videre til et nyt terræn hvor vi hurtigt spotter en ny buk på en åben mark, og efter en kort pyrsch må 2. buk lade livet for en god kugle.

4. Pyrsch mødte vi flere små bukke og vi besluttede at slutte dagen af i hochsitz. Her kom der hurtigt en ok 6.ender men chancerne til skud var få da den gik i noget tæt krat, og når den endelig stod fri var det ikke mere end 1 sekund eller 2.

Efter ca.30 minutter springer den pludselig ud og stiller sig, så fandt den hurtigt i kikkerten og lige inden jeg får skudt kommer der en rigtig fin størrer buk, og så går den vilde jagt og efter 1000 meter må vi opgive at følge dem i kikkerten, ingen tvivl om hvem der bestemte der.

Næste morgen på 5. pyrsch er noget vanskelig da der er tæt tåge. Finder også en buk i tågen som ser ud til at have en kort højre gaffel, men har 4 sprodser på venstre. Det viser sig så at være en ung ulige 6.ender med en ordentlig klump bast øverst på venstre stang.

6. Pyrsch kører vi ud i tårnet hvor vi så den store buk jage. Og allerede efter få minutter kommer den ok 6 ender fra dagen før frem i krattet igen, så var det jo bare med at vente. Kort efter kommer der endnu en buk, en gaffel, 5 cm over ørene men tynd. Den får lov at passere marken. Omkring solnedgang kommer der en 3.buk frem på 200m ingen tvivl om at det var bukken fra dagen før og da den er inde på 160-170 afgiver jeg skud, bukken løber mod skoven og da stalkeren er i tvivl om 1.skud afgiver jeg 2.skud dog en ren forbier. Så det var med glæde at finde en rigtig fin buk forendt 225m længere oppe i skoven

7. Pyrsch bød ikke på nogen skud chancer men masser af dyr.
Min far og hans stalker mødte dog en stor Ulv Ca. 50kg så han var lidt rystet over hvor stor sådan en er

8. På sidste aftenpyrsch bestemmer vi os for at kører til et par store marker hvor vi havde set en rigtig god buk tidligere. Sætter os ved et par rundballer og venter, så må chancen briste eller bære. Bukken kommer ganske rigtig sammen med en rå men ret sent,og da de er inde på rimelig skudafstend er det blevet for mørkt.

I alt 7 Bukke.

3 fine bukke til min far og 4 til undertegnede

Vi takker igen for en rigtig fin tur, og endnu en gang var alt som lovet.

Bruno og Johnny

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

5 dage total

4 jagtdage

DKK  8.750
pr. person