Gamekeeper bustur 2019

Dejlig bustur 2019

En helt speciel flaske fra banken

Gunnar, Ib, Povl Bjarne og Jens

Hej Kenneth

Tak for endnu en dejlig bustur til Polen. Der var som altid en god stemning ombord på bussen, da vi 10. Maj 2019 endnu engang drog mod nye oplevelser i Polen.

Det var 23 forventningsfulde jægere, som efterhånden blev samlet op af bussen, og snakken gik om spændende jagtoplevelser fra det forgangne år og spådomme om hvad denne tur ville bringe.

Vi boede 4 jægere, min hustru og to af mine døtre sammen hos den polske familie. Der var store fine værelser, god mad og en have hvor vi kunne nyde vejret de dage solen tittede frem. Vi nedlagde tilsammen 19 bukke og 2 vildsvin, jeg selv stod for de 4 af bukkene hvoraf den ene var min buk nummer 75. Det skulle selvfølgelig fejres, i det gode selskab.

Jeg er glad for alle mine trofæer, to fine seksendere, en abnorm otteender og en gammel returbuk, en såkaldt “morder”.

Gunner er med for syvende gang, og vi har boet sammen alle årene. Han formåede virkelig at overraske vores ganer denne gang. Vi fejrer altid hans fødselsdag, den 12. maj, på busturen, og i år havde han en særlig gave med, som vi skulle dele. En helt speciel flaske fra banken. Den kom indpakket i cellofan og med kort, vi spottede hurtigt det var en “gammel dansk”, og spændingen dalede en del. Proppen var ikke samarbejdsvillig, så vi endte med at skubbe den ned i flasken, før vi kunne nyde de krydrede dråber. Smagen var dog en ganske anden og positiv oplevelse end vi huskede den, hvilket viste sig at bunde i den stærkt fremskredne alder på flasken. Gunner modtog den på sin 50 års fødselsdag og denne dag fejrede vi at han nu rundede 78.

Poul Bjarne havde sørget for musikken og fandt også et fint bræt med glas og ringeklokke til at servere de obligatoriske Underbergere i, til stor morskab for os såvel som værtsfamilien.

Ib nedlagde turens første vildsvin og fik gået mange kilometer på pursh med sin guide, der viste sig at være ligeså “jagtgal” som Ib Hunter.

Det andet vildsvin blev nedlagt af Gunner, det var hans første af slagsen.

Turen hjem bød på mange beretninger, der var ialt nedlagt 120 bukke og 5 vildsvin, så der var meget at fortælle om, blandt andet skulle vi fejre, at Erik havde nedlagt sin buk nummer 200. Vi holdt tidsplanen, og de sidste kunne stige af bussen ca. Klokken 22.00, så de kunne nå hjem og sove lidt, inden de igen skulle op og på jagt, denne gang til premieren i Danmark.

Tak til alle der var med til at gøre turen til den gode oplevelse det var, både i bussen frem og tilbage og gutterne jeg boede sammen med.

Jeg håber vi ses igen næste år den 10. Maj når bussen endnu engang triller mod Polen.

Mvh Jens

Michaels jagt og fiskeri

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Polen

DKK  0
pr. person