Bukkejagt Polen bustur 2023

Chris på bukkebustur 2023

Chris var med på vores årlige bukketur til Polen og her kan du læse hans fine beretning.

en helt fantastisk god jagtrejse til Polen. Det var min første bukketur og der er ingen tvivl om at jeg skal afsted igen

Chris

Hej Kenneth

Først en stor tak for at havde arrangeret en helt fantastisk god jagtrejse til Polen. Det var min første bukketur og der er ingen tvivl om at jeg skal afsted igen, og gerne til samme revir, hvor det hele bare gik op i en højere enhed, båd hvad angik jagtrevir, vildt, jagtguider, forplejning og indkvartering.

Ved hæftet finder du et par fotos fra turen.

De polske jagtguder er gavmildt stemt. På den første jagtmorgen, en smuk og vindstille solskinsmorgen, faldt en flot seksender for et bladskud på lidt mere end 100 meters afstand - den største buk som jeg endnu har nedlagt. Egentlig var jeg optaget af de 10 kronhinder, der essede lige foran mig og min erfarende polske jagtguide, og storkene og tranerne, som der er så mange af. Men pludselig dukkede bukken her op - det skulle han ikke havde gjort. Men jeg er glad og tilfreds, det er en glimrende start på turen, hvor der endnu er tre gode jagtdage tilbage, kun afbrudt af god polsk mad, drikke og glimrende jagtselskab.

Min polske jagtguide, der var en erfaren jæger med 50 års lokal erfaring var effektiv til at brække bukkene.

Lige før solnedgang. Dagens anden og sidste seksender faldt med en kugle i hjertet,. Polen kan virkelig bryste sig af en helt enestående natur og vildtbestand, og ikke mindst et en befolkning, der forstår at værne om begge dele og tage godt imod jagtgæster, der også kan nyde godt af goderne.

Mine sidste buk. En gammel buk, der havde levet sit gode liv og som blev vurderet som værende 6-7 år gammel. Efter at havde oplevet en smuk polsk solopgang fik min polske jagtguide, der spottede bukken på en forårsgrøn græsmark, pürschet os frem på skudhold i et skovbryn. Skuddet faldt på ca. 130 meter, med skydestok. Så måtte jeg igen have kasketten af, få isat den traditionsrige gren. En anden dansker skød to meget fine grise, hvoraf nummer to faldt for et ikke planlagt gennemskud. De polske skovguder var i godt humør, også denne sidste jagtdag.

Ps. Mine to første bukke skød jeg fra tårn (rapsmark og engområde) og den sidste pürsch, den optimale kombination for mig, da jeg godt kan lide begge jagtformer. Min guide var i det hele taget meget lydhør overfor mine jagtønsker og kunne en smule tysk, hvilket gjorde at vi fint kunne forstå hinanden på gebrokkent tysk.

Med venlig hilsen,

Chris

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

4 jagtdage

DKK  8.750
pr. person