Sydafrika Eastern Cape Jagt og familieferie 2024

Sydafrika Eastern Cape Jagt og familieferie 2024

Safari er en stor oplevelse uanset om den foregår med det formål at jage og skyde noget vildt, eller den foregår som almindelig turist med kikkert, kamera eller om dyrene bare nydes og oplevelserne gemmes i hukommelsen..
 

 

 

 

 

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Priseksempel ved 2 jægere:
Jagt 2:1
5 dages jagt
6 dages ophold med fuld forplejning m.m.
Se komplet prisoversigt

DKK  11.040

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Downloads

Reviret

Vores partner i Eastern Cape provinsen som mere nøjagtigt ligger det sydlige Sydafrika, har i mange år arrangeret jagtsafarier kombineret med familie- og fotosafari i Sydafrika. Farmen er på cirka 7.000 ha og har været i familiens eje i to generationer. Den ligger 8½ timers kørsel fra Johannesburg Airport - og kun 3½ timers kørsel fra lufthavnen i Port Elizabeth. Vi anbefaler, at vi booker et indenrigsflyvning fra JB og så blive afhentet af vores partner i lufthavnen i Port Elizabeth. Udover hans egen koncession på 7.000 ha, har han mulighed for at jage på andre farme i  området, således at han kan jage på godt 42.000 hektar i alt. Et af hans andre jagtområde på 13.000 ha. og er beliggende kun 1 times kørsel fra hans eget område. På dette område kan man opleve en bestand af både elefant og næsehorn – så dette er et aktrativt turistmål for den ikke jagende del af gruppen. Her vil det være muligt at arrangere en ”game drive”, hvor man kan oplevere de mange forskellige dyrearter, mens jægerne er på jagt. På denne måde går både jagten og familieopholdet fint hånd i hånd.
Nærmeste storby til jagtområdet er Graaf Reinet.
Vores partners broder har også en farm på 2.000 ha, som er beliggende ikke langt fra Port Elizabeth - tæt ved kysten med dejlige strande. Denne farm besøges ofte af familier, og kan kombineres med jagten og opholdet hos vores partner og oftest afsluttets turen her, da den kun ligger 1½ times kørsel fra Port Elizabeth. Til sidst en vigtig oplysning - Eastern Cape er en malaria fri provins.

Jagten foregår til fods ved at pürsche rundt i terrænet - nogle steder er der ret åbent og kuperet og man kan forvente skud på cieka 100 - 300 meter, normal skudafstand er dog cirka 100 - 150 m. Hvis man ikke ønsker at medbringe sin egen riffel, har vores partner 2 gode rifler med god optik i kaliber 30.06 og .308 Win. begge med lyddæmper. Der er en rigtig god bestand af vildt på området,  men det betyder ikke, det er en nem jagt og alt efter hvilken art man jager, skal man være forberedt på jagt i bjergene, som ofte betyder vanskelige skudvinkler.

Jagten foregår med en professionel jæger (PH), samt en tracker, og den begynder ofte med kørsel i jeep rundt i terrænet. Når man har spottet dyrene fra bilen fortsætter jagten til fods på pursch gennem farmens forskellige biotoper. Vegetationen varierer meget, nogle steder er der en tæt bevoksning af akacie træerne på de stejle bjergsider og andre steder er vegetationen mere spredt, ofte mest græs områder. I de tætte bevoksede områder jager man oftest bushbuck, bushpig, nyala, kudu, duiker, impala og grysbuck. På de højere liggende områder i bjergene finder man ofte arterne mountain reedbuck, baboon, vaal rhebuck og klipspringer. På de flade arealer findes oftest blesbuck, black- og blue wildebeest, red hartebeest og springbuck.
Al jagt foregår efter jagtleders anvisninger og efter at have prøveskudt sin egen medbragte riffel eller riffel lejet på farmen. Det er muligt at kombinere både at nedlægge trofæ dyr og afskydnings dyr (cull) - afskydnings dyr står med rødt i nedentående trofæprislisten.

Der er en indskydnings bane på farmen, hvor der er gode muligheder for at teste riflen inden jagten. Ikke jagende deltagere, kan også have stor fornøjelse ved at være med på jagterne og få oplevelsen af spændingen og for at få en fælles oplevelse fra turen - det ligger vores partner meget på sinde at alle "på holdet" får en god oplevelse og han er god til at tilpasse individuelle ønsker - og det er her han er unik på den gode måde. Samtlige jægere der har besøgt Paul kan  bekræfte dette.
Den bedste tid er fra omkring den 1. marts til 30. november, hvor der er færrest blade på træerne og hvor det er den tørreste tid.

Duejagt:
Det er også muligt at kombinere med duejagt ved Bloemfontein (bedst i perioden feb. – juni) – dette kræver så dog lidt mere kørsel i SA. Dvs. efter ankomst til JB kører man til Bloemfontein ca. 4 t kørsel – når duejagten er overstået køres man videre til farmen i Eastern Cape som tager ca. 4 ½ t.

Se de flotte videoer fra området her:
- Præsentations video:     KLIK HER
- Jagt på Bushbuck:     KLIK HER
- Wilderbeest og Cooper Springbuck:    KLIK HER 

Indkvartering

Farmens huse ligger centralt på arealet og er placeret mellem træerne og klipper. Der er store dejlige værelser, uden dog at være overdrevet luksus - der er plads til ialt 2 - 12 personer. Der er også en mindre pool på indkvarte-ringen og omgivende terrasser, hvor man kan tage solbad og slappe af ved poolen. Der er også en dejlig opholdsrum med åben pejs, poolbord, egen lille hyggelig bar og selvfølgelig en masse trofæer på væggene.

På farmen er det meste af personalet fastansatte, mens nogle få ansættes i kortere perioder og til specielle opgaver - når der er gæster på farmen. Farmens daglige leder er ejeren Paul og han sørger for - sammen med sin søde kone og ansatte, at farmen hele tiden fungerer optimalt, og at der i perioder med gæster er fuldt fokus på, at gæsternes ønsker og behov bliver opfyldt. Ejeren og alle hans quider er uddan-net professionel PH´er og yder altid deres maximale for at kunne opnå en succesfuld jagt. Kødet til måltiderne man spiser på indkvarteringen er oftest fra de nedlagte dyr - dette er en oplevelse i sig selv og er noget som vores gæster sætter stor pris på, da det er velsmagende og frisk kød. De øvrige ansatte, står for alle andre praktiske opgaver som blandt andet pasning af husene, servicering af gæster, kontrol af hegn, sporing af vildt under jagter, samt mange andre servicefunktioner.  De øvrige ansatte bor i egne huse på farmen og mange har været ansat i rigtig mange år.

Stemninger er svære at tage billeder af, for her mangler duftene, smagen af mad og drikke og ikke mindst samværet med de medrejsende. Morgenmaden eller brunch, de fælles oplevelser, snakken og hyggen i løbet af dagen, sundowneren med gin/tonic efter en dags udflugt eller jagt, de lune aftener ved bålstederne, morskaben, historierne og fællesskabet. Dette skal opleves og nydes på stedet - det er umuligt at beskrive.

Jagtområdet er centralt placeret for flere udflugtsmål til éndagsture eller ture i flere dage.
Mange kombinerer ud eller hjemrejsen med et besøg på farmen, som er  beliggende ved Port Elizabeth - her er det mere landbrugsafgrøder, frodigt og det er tæt ved havet og en dejlig strand.

Priser

Prisen for trofæjagt er med disse dagspriser:

Pris ved jagt 1:1 inkl. prof. jæger: DKK 2.600,- dag/jæger inkl. helpension og drikkevarer
Pris ved jagt 2:1 inkl. prof. jæger: DKK 2.100,- dag/jæger inkl. helpension og drikkevarer
Ledsager uden riffel: DKK 1.300,- pr. dag, inkl. helpension og drikkevarer
Ank.-/afrejse dag regnes tilsammen som 1 dag for hhv. jæger/ledsager pris. 

Pris for trofæjagt dagspriser:

Jagt med prof. jæger med bil, sporer og skinner, inklusiv helpension, alle soft drinks, samt øl og vin på campen
Vask i campen, skinning & dipping af trofæer og levering af trofæer til konservator.
Ankomst- og -afrejsedag afregnes tilsammen som én dag

Pris pr. jæger pr. dag ved 1:1............ DKK 2.600,-
Pris pr. jæger pr. dag ved 2:1............DKK 2.100,-

Eventuelle tillæg/fradrag:

Flybillet til Port Elizabeth
Leje af riffel
Drikkepenge
Hjemtransport af trofæer
Eventuel entre til turiststeder
Evt. duejagt ved Bloemfontein pr. dag..... DKK 3.500,- on request

Pris pr. ledsager dagspriser:
Ledsager uden riffel, inkl. helpension og drikkevarer
Ankomst- og -afrejsedag afregnes tilsammen som én dag pris

Pris pr. ledsager pr. dag.......................... DKK   1.300,-

Trofæprisliste i DKK

Baboon ...................DKK 690,-
Black Wildebeest.... DKK 5.200,- (hundyr kr. 2.650)
Blesbuck................. DKK  3.200,- (hundyr kr. 1.400)
Blue Duiker .............on request
Blue Wildebeest.......DKK 7.400 (hundyr kr. 3.150)
Bontebuck ...............DKK 9.900
Bushpig ...................DKK 4.200,- (jagt med hunde DKK 1.700/dag)
Cape Buffalo ............DKK 73.500,-
Cape Bushbuck ........DKK 7.900,-
Cape Eland ...............DKK 15.200,- (hundyr kr. 8.400)
Cape Grysbok..........DKK 15.800,-
Caracal/Lynx ............DKK 4.900,- (dogs DKK 1.700/dag)
Duiker ......................DKK 1.780,-
Giraffe......................DKK 18.950,-
Golden Wildebeest...DKK 12.600,-
Impala ......................DKK 3.680,- (hundyr kr. 1.350)
Kudu ........................DKK 10.500,- (hundyr kr. 3.150)
Klipspringer .............DKK 12.600,-
Mountain Reedbok ...DKK 3.650,-
Nyala....................... DKK 13.250,-
Ostrich .....................DKK 3.200,-
Oryx/gemsbuck....... DKK 8.300,-
Porcupine ................DKK 500,-
Red Hartebeest....... DKK 5.900,-
Red Lechewe ...........DKK 15.900,-
Roan ........................DKK 31.000
Sable........................DKK 29.500
Springbok common.. DKK 2.100,- (hundyr kr. 790)
Springbok black....... DKK 3.700,-
Springbok white....... DKK 6.400,-
S
pringbok copper..... DKK 6.400,-
Steenbok ..................DKK 1.980,-
Tsessebe ..................DKK 13.400,-
Vaal Rhebok .............DKK 13.400,-
Waterbuck................ DKK 11.200,- (hundyr kr. 3.300)
Warthog ....................DKK 2.150,- (hundyr kr. 1.050)
White Blesbok.......... DKK 3.700,-
Zebra ........................DKK 6.800,-

Turisme som fotosafari, sight seeing m.m.:

4 pers. eller flere .....DKK 1.100,- pr. person
3 pers. .................... DKK 1.350,- pr. person
2 pers...................... DKK 1.600,- pr. person
1 pers.......................DKK 2.500,- 

Downloads

Her kan du downloade alle priser - inklusiv trofæpriser, samt øvrige betingelse.
Download

Har du spørgsmål?

Henrik Mortensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her

Relaterede rejser

Se flere rejser
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  9.350
pr. person