Anders på jagt i Sydafrika

Anders på jagt i Sydafrika 2022

Vores jyske agent Anders Wanstrup har været en tur i Sydafrika og besøge vores gode partner i Lompopo provinsen.
Freddie leverede som altid varen og Anders havde en fantastisk jagt og ophold og nedlagde nogle rigtigt flotte trofæer under spændende jagt
Anders har selv lavet en lille beskrivelse fra turen, som du kan læse her og nyd de flotte billeder fra turen:

"Super jagt og perfekt service - alt i alt en fantastisk tur …"

Anders Wanstrup

Hej med jer

Netop hjemkommet efter en fantastisk tur til Sydafrika … så dejligt at komme ud igen.
ALT fungerede perfekt, Freddie og hans team gjorde alt hvad de kunne, for at jeg kunne få den oplevelse og tur lige præcis som jeg havde ønsket mig – OG det fik jeg.

Blev vel modtaget i Johannesburg af PH Johan, våben kontrol mv foregik uden problemer og vi var afsted.
Lodgen lå 4 timers kørsel nord for Johannesburg i Limpopo provinsen. De har fløjet indenrigs men lukkede ruter ned pga corona … og de er ikke sat i gang igen.
Blev indkvarteret på dejligt værelse med eget badeværelse og ikke mindst Air-condition … temperaturen blev midt på dagen 30-33 grader mens jeg var der.
Indskydning, kort gamedrive og middag med Freddie og familien og jeg var klar til de kommende dages jagt.
De havde haft meget regn så græsset var højt og mange blade på træer og buske … så de mente at vi godt kunne regne med at det blev korte skudhold. Det blev det også.
Jeg nedlagde i nævnte rækkefølge Impala, Nyala, Kudu, Sable og Blue Wildebees. Mere end jeg havde planlagt og regnet med hjemmefra ! Særligt Sable var en fantastisk oplevelse… Ph Johan og jeg går gennem rimelig tæt krat og støder lidt ved et tilfælde Sablen… Den er usikker på hvad det er og skal lige sikre … Det gav mig så en chance til skud .. Nedlagt på 40 m med min 375 … 5 stjernet oplevelse og en drøm som blev opfyldt.
Alt i alt en fantastisk tur … Flotte og meget forskellige revirer… super jagt og perfekt service fra Freddie og familien og ikke mindst hans team.
De forstår virkelig at tilpasse jagt og ophold efter gæsternes ønsker og formåen.
Anders Wanstrup