Familieferie kombineret med jagt i Sydafrika

Familieferie kombineret med jagt i Sydafrika feb. 2024

Peter, Lisbeth og deres 2 børn Sara og Lauge havde bestemt sig for en kombineret tur til Sydafrika, hvor der var plads til turisme med familien + jagt til Peter og de arter han havde et ønske om at nedlægge dernede.
De var velforberedte og havde været at besøge os og Paul/Andrew fra Sydafrika på vores Roadshow og vi havde sammen planlagt deres rejse og program, ifh. til de ønsker hele familien havde.
Det hele lykkedes og de havde en fantastisk tur, hvor der både var plads til afslapning, hygge, turisme og jagt og hvor det hele blev passet ind i deres program. Noget var programlagt mens andet blev bestemt på stedet og det er Pauls force, at han og familien selv er der og får altid tingene til at glide, så ingen føler sig overset og alle er tilfredse.
Lisbeths 50-års fødselsdag blev selvfølgelig også fejret på turen.

Peter og familien har selv lavet en lille beretning fra deres oplevelser i Sydafrika, læs med her og nyd billederne fra turen:

"5 stjerner herfra både til jagt og familieferie..."

Peter & familien

Familieferie og jagtreje til Sydafrika – feb. 2024

Vi er en familie på 4 og vi er ikke alle jægere, og derfor havde vi forespurgt Gamekeeper & Buhls jagtrejser på en ferie for hele familien, hvor Peter kunne gå på jagt, vi andre kunne slappe af og derefter en tur rundt for at se lidt mere af Sydafrika.
Vi rejste fra Kbh. over til Doha til Johannesburg og videre derfra til Port Elisabeth ved kysten.
Vi blev hentet af Paul fra Gems Safari og han havde bestilt overnatning tæt på Addo Elephant Park. Vores datter har Cøliaki (kan ikke tåle gluten) og han havde også sørget for en glutenfri sandwich om aftenen, da vi ankom. Det blev vi rigtig glade for, da det er svært at undgå gluten, især på rejser.
Næste dag tilbragte vi i Addo og vi så forskelligt vildt og virkelig mange elefantflokke… Paul mente, at vi havde set omkring 150-200 elefanter inden dagen var omme, fantastisk!!
Derefter kørte vi til Pauls egen farm og blev indkvarteret. Vi havde vores eget område på farmen med værelser med bad og toilet, en stor stue med bar, pool bord og hyggeområde.
Derud over havde vi en fin terrasse med egen lille pool.
De næste dage på farmen gik med, at Peter var på jagt morgen og aften og fik skudt:
Kudu, Black Wildebeest, Gemsbuck, Springbuck, Blesbuck, Impala, Nyala og Warthog.
Vi andre kunne tage med på jagt efter behov og lyst, så det var dejligt. De tog ud ved 5.30 tid om morgenen, og var man ikke med på jagt, mødtes vi til morgenmad hos Maritsa og Paul senere på morgenen.
Vi var også på et par ture til Neu Bethesda og se fossiler og til den nærmeste by…
Inden aftensmaden sad vi foran bålfadet og fik en drink og snakkede om dagen og jagten, og efterfølgende fik vi altid skøn mad på farmen.
Efter de gode dage hos Paul og Maritsa kørte vi mod deres beach house, som ligger helt ud ved kysten. De havde booket 2 overnatninger på vejen, et i et guest house og et på et hotel. Fine steder. Vi kørte på små ”turist-bjergveje”, var i Cangoo Caves, var på strudsefarm og en logde hvor vi fik lov at fodre elefanter. En stor oplevelse for både store og små. Paul stoppede også ind ved et par Wineries, så vi fik også smagt en del af de skønne vine Sydafrika kan byde på.
De sidste dage tilbragte vi sammen med Paul og Maritsa i deres beach house, som ligger ved udmundingen af floden Breeze. Virkelig fint og rummeligt hus. De arrangerede også en flodtur til en lille bar oppe ad floden, havfiskeri etc. De sørgede for mad, og ofte fortrak de, når ikke det var tid for måltider, så vi følte, at vi havde huset for os selv!!
Afstandene er store i Sydafrika, og vi kørte dagen inden, vi skulle flyve hjem, for at nå et godt stykke op ad kysten. Men der havde de også booket et beach house ved en virkelig flot klippestrand, så det var også en oplevelse.
Ellers kan det godt betale sig at booke billetter hjem fra George, hvis man slutter i deres beach house.
Alt i alt var det en fantastisk tur for hele familien, hvor alle var meget begejstrede med programmet og turen.
Vi kan kun anbefale på det varmeste at tage på jagt/familietur hos Paul & familie i Eastern Cape/Sydafrika.
Vi blev taget virkelig godt imod, Paul og Maritsa er virkelig søde mennesker og Paul har en fantastisk humor… Så 5 stjerner herfra både til jagt og familieferie og for hele turen! 😊

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

7 dage total

5 jagtdage

DKK  11.040
pr. person