Sydafrika når det er bedst

Sydafrika når det er bedst

Vi har aldrig været i tvivl om at Paul og familie kunne og ville levere varen for vores kunder – men derfor er det altid rart at få det bekræftet af glade og tilfredse jægere + ledsagere, der vender hjem og fortæller begejstret om deres tur og oplevelser i Sydafrika – dette bliver vi aldrig trætte af at høre på og om, det er faktisk det der giver ”kicket” og begejstringen for at være i denne branche! :)

Ægteparret Ole og Anne-Lise Antonsen mødte Paul på en safari aften vi afholdt her på kontoret i Give – og de var ikke i tvivl, der måtte de ned og kun godt en måned efter sad de på flyet på vej til Port Elizabeth!

Det skulle være en kombi tur, hvor Ole kunne jage og Anne-Lise være med på jagten som ledsager, krydret med nogle dages ren oplevelse og turisme – så vi lavede i samarbejde med dem og Paul (vores partner) en skræddersyet rejse der passede til dem – den kom til at se således ud:

Fredag den 09. marts               Ank. Port Elizabeth airport, Paul afhenter jer og I kører til hans farm, ca. 3 t derfra!
10. - 14. marts                                Jagt, oph. og afslapning hos Paul og hans kone på deres farm - heriblandt udflugter og dagsture til Graaf-Reinet + til den lille bu Neui Bethesda.
15. marts                                         Kører I til området nær Pauls farm, hvor I også kan jage og hvor der er både elefanter, næsehorn og kaffa bøfler - dette er et meget specielt område!
16. marts                                         Kører vi videre syd på og besøger Addo Elephant Park som også bare skal opleves!
16. - 18. marts                                Der fortsættes til hans faders farm ved kysten og stranden, her kan også jages, bades og slappes af ved stranden!
19. marts                                         Kører Paul jer i lufthavnen i Port Elizabeth

Fantastisk kombi ferie, hvor både både jagten, turisme og ren afslapning var i højsædet...

Ole og Anne-Lise Antonsen

Pauls område er på hele 7.000 h + naboens tilstødende areal er på 8.000 h – så man har 15.000 h sammenhængende jagt areal at jage på – kun delt af kvæg hegn!
Ole nedlagde 7 forskellige arter på turen...
Hvis du/I har lyst til lignende tur så kontakt os endeligt for skræddersyet tilbud?

Kontakt Henrik Mortensen: hm@gamekeeper.dk

 

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

7 dage total

5 jagtdage

DKK  11.040
pr. person
Potentielle vildtarter:

6 dage total

4 jagtdage

DKK  12.500
pr. person