Eastern Cape

Eastern Cape

Jagt, fotosafari og evt. familieferie i Eastern Cape

Safari er en stor oplevelse uanset om den foregår med det formål at jage og skyde noget vildt, eller den foregår som almindelig turist med kikkert, kamera eller om dyrene bare nydes og oplevelserne gemmes i hukommelsen. Vi har nu samarbejdet med Paul i Eastern Cape og har kun fået tilfredse jægere og ledsagere hjem fra ham. Paul vil altid selv være tilstede på jagten og opholdet og gør en dyd ud af at alle bliver tilgodeset og nedlægger eller oplever det de ønsker – han er en rigtig guttermand!

 

 

 

 

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Priseksempel ved 2 jægere:
Jagt 2:1
5 dages jagt
6 dages ophold med fuld forplejning m.m.
Se komplet prisoversigt

DKK 11.100

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Reviret

Området:
Vores partner i Eastern Cape provinsen som mere nøjagtigt ligger det sydlige Sydafrika, har i mange år sammen stået for jagtsafarier kombineret med familie og fotosafari i Sydafrika. Farmen er på hele 7.000 hektar og har været i familiens eje i 2 generationer. Den ligger 8½ t kørsel fra Johannesburg Airport – og kun 3½ t kørsel fra lufthavnen i Port Elizabeth, hvorfor det er nemmest at tage en indenrigsflyvning fra JB til Port Elizabeth og blive afhentet af vores partner i lufthavnen!Udover hans egen koncession på 7.000 h, har han yderligere mulighed for at jage på andre farme i området og kan jage på hele 42.000 hektar i alt. Bl.a. ligger der et jagtområde kun 1 t. kørsel fra hans område på 13.000 h. som huser en bestand af både elefant og næsehorn – dette er også et yndet turist mål for de ikke jagende deltagere, her kan de kan tage på game drive, mens jægerne er på jagt - på denne måde går både jagten og familie opholdet fint hånd i hånd!

Nærmeste storby til vores partner er Graaf Reinet.Vores partners fader har også en farm på 2.000 h, denne ligger ikke langt fra byen Port Elizabeth tæt ved kysten og med dejlige strande  – denne farm besøges ofte af familier, og kan kombineres med jagten og opholdet hos vores partner og oftest afsluttets jagten/safarien her, da den kun ligger 1½ t fra Port Elizabeth. Vigtigt – Eastern Cape er malaria fri provins!Jagten:
Jagten foregår til fods ved at pürsche rundt i terrænet – nogle steder er der ret åbent og kuperet og man kan forvente skud på ca. 100 – 300 m., normal skudafstand er dog ca. 100 – 150 m.Hvis man ikke ønsker at medbringe egen riffel har vores partner 2 gode rifler med god optik i kaliber 30.06 og 308 win. begge med lyddæmper. Der er en rigtig god bestand af vildt på farmen – men det er absolut ingen nem jagt og alt efter hvilken art man jager, skal man være forberedt på jagt i bjergene også med dertil hørende skæve skudvinkler!Jagten foregår med professionel jæger/PH samt tracker, og den begynder ofte med kørsel i jeep rundt i terrænet og fortsætter til fods på pürsch efter enten at have spottet dyrene fra bilen på tur gennem farmens forskellige biotoper.Vegetationen varierer meget, nogle steder gror akacie træerne tæt på de stejle bjergsider og andre steder er der spredt mellem vegetationen og mest græs. I de tætte bevoksede områder jager man oftest bushbuck, bushpig, nyala, kudu, duiker, impala og grysbuck. På de højere liggende områder i bjergene finder man ofte arterne mountain reedbuck, baboon, vaal rhebuck og klipspringer. På de flade arealer finder man oftest blesbuck, black- og blue wildebeest, red hartebeest og springbuckAl jagt foregår efter jagtleders anvisninger og efter aflæggelse af testskud med enten egen medbragt riffel eller riffel lejet på farmen. Det er muligt at kombinere både at nedlægge trofæ dyr  + cull/afskydnings dyr – afskydnings dyr står med rødt i prislisten!Der er en fin indskydnings bane på farmen, hvor alle lige tester riffel og aftræk inden jagten!Også ikke-jægere kan have stor fornøjelse ved at være med på jagterne og få oplevelsen af spændingen og også for at få en fælles oplevelse fra turen – det ligger vores partner meget på sinde at alle ”på holdet” får en god oplevelse og tilpasser deres individuelle ønsker – og det er her han er unik på den gode måde, samtlige jægere der har besøgt Paul, bekræfter at han er virkelig god til dette!Bedste tidspunkt for jagten:
Er fra 01. marts – 30. november – her er der færrest blade på træerne og den tørreste tid!

Duejagt:
Det er også muligt at kombinere med duejagt ved Bloemfontein (bedst i perioden feb. – juni) – dette kræver så dog lidt mere kørsel i SA. Dvs. efter ankomst til JB kører man til Bloemfontein ca. 4 t kørsel – når duejagten er overstået køres man videre til farmen i Eastern Cape som tager ca. 4 ½ t.

Se de flotte videoer fra området her:
- Præsentations video:     KLIK HER
- Jagt på Bushbuck:     KLIK HER
- Wilderbeest og Cooper Springbuck:    KLIK HER 

Indkvartering

Indkvarteringen:
Farmens huse ligger centralt på arealet og er placeret mellem træerne og klipper. Der er store dejlige værelser, uden dog at være overdrevet luksus – der er plads til i alt 2 – 12 pers. Der er også en mindre pool på indkvarteringen og omgivende terrasser, hvor man kan tage solbad og lege eller slappe af ved poolen!

Der er også en dejlig opholdsrum med åben pejs, poolbord, egen lille hyggelig bar og selvfølgelig en masse trofæer på væggene!

Naturen:
Naturen på farmen er meget flot og varieret, så der er gode biotoper til de forskellige dyrearter. Den går lige fra at være flad og mest med spredt bush og til meget kuperet terræn og med meget stejle klipper med skrænter på over 200 m og meget tæt bush, dette giver en god og naturlig biotop til masser af forskellige vildtarter!

Vegetationen afhænger helt af vandsituationen og selv om der er regler, så arter naturen sig nogle år usædvanligt. Normalt er det sydafrikanske forår - vores efterår – dog almindeligvis uden særligt mange blade på træerne og uden grønt græs. Det ændrer sig efter regn, for så kommer der hurtigt tæt vegetation. Uanset vegetationens farve og omfang er naturen i dette område en fantastisk oplevelse.

Værter og stemninger:
På farmen er det meste af personalet fastansatte hele året, mens nogle få ansættes i kortere perioder og til specielle opgaver – når der er gæster på farmen.

Farmens daglige leder er ejeren Paul og han sørger for sammen med sin søde kone og ansatte, at farmen fungerer optimalt, og at der i perioder med gæster er fuldt fokus på, at deres ønsker og behov bliver opfyldt. Ejeren og alle hans guider er uddannet professionel PHér og yder altid deres maximale til en succesfuld jagt! Kødet til måltiderne man spiser på indkvarteringen er oftest fra de nedlagte dyr – dette er også en oplevelse i sig selv og noget som vores gæster sætter stor pris på – da det er velsmagende og frisk kød.

De øvrige ansatte, står for alle andre praktiske opgaver som bl.a. pasning af husene, servicering af gæster, kontrol af hegn, sporing af vildt under jagter med meget mere. De øvrige ansatte bor i egne huse på farmen og mange har været ansat i mange år!

Stemninger er svære at tage billeder af, for her mangler duftene, smagen af mad og drikke og ikke mindst samværet med de medrejsende. Morgenmaden eller brunch, de fælles oplevelser, snakken og hyggen i løbet af dagen, sun-downeren med gin/tonic efter en dags udflugt eller jagt, de lune aftener ved bålstederne, morskaben, historierne og fællesskabet skal opleves og nydes på stedet. Dette er umuligt at beskrive og skal selv opleves!

Turistudflugter:
Jagtområdet er centralt placeret for flere udflugtsmål til enten 1-dagsture eller ture i flere dage.

Mange kombinerer enten ud eller hjemrejsen med et besøg på faderens farm beliggende ved Port Elizabeth – her er det mere landbrugsafgrøder og frodigt og det er tæt ved havet og dejlig strand.

Priser

Prisen for trofæjagt er med disse dagspriser:

Pris ved jagt 1:1 inkl. prof. jæger: DKK 2.350,- dag/jæger inkl. helpension og drikkevarer
Pris ved jagt 2:1 inkl. prof. jæger: DKK 1.500,- dag/jæger inkl. helpension og drikkevarer
Ledsager uden riffel: DKK 990,- pr. dag, inkl. helpension og drikkevarer
Ank.-/afrejse dag regnes tilsammen som 1 dag for hhv. jæger/ledsager pris. – dette inkluderer også transfer fra Port Elizabeth t/r.

Prisen inkluderer:

Professionel jæger med bil, sporer og skinner.
Helpension
Alt soft drinks + øl og vin på campen
Tøjvask på indkvarteringen
Skinning og dipping af trofæer
Levering af trofæer til konservator.

Prisen inkluderer ikke:

Flybillet til Port Elizabeth
Leje af jagtriffel
Drikkepenge
Hjemtransport af trofæer
Evt. entré til turist steder
Evt. Duejagt i Bloemfontein ca. pr. dag 2.800 kr. /dag

Trofæprisliste i DKK

Baboon DKK 650,-
Black Wildebeest DKK 4.950,-
Blesbuck DKK  3.000,-
Blue Duiker DKK 15.000,-
Bontebuck DKK 9.900
Bushpig DKK 3.750,-
Cape Buffalo DKK 65.000,-
Cape Bushbuck DKK 6.500,-
Cape Eland DKK 14.500,-
Caracal/Lynx DKK 3.950,- (dogs kr. 1.650)
Duiker DKK 1.650,-
Impala DKK 3.000,-
Kudu DKK 9.900,-
Klipspringer DKK 9.000,-
Mountain Reedbok DKK 3.450,-
Nyala DKK 13.250,-
Ostrich DKK 2.900,-
Oryx/gemsbuck DKK 6.900,-
Porcupine DKK 300,-
Red Hartebeest DKK 4.950,-
Red Lechewe DKK 12.000,-
Springbok common DKK 1.500,-
Springbok black DKK 3.500,-
Springbok white DKK 6.000,-
S
pringbok copper DKK 6.000,-
Steenbok DKK 1.650,-
Tsessebe DKK 12.000,-
Vaal Rhebok DKK 12.000,-
Waterbuck DKK 10.200,-
Warthog DKK 1.850,-
White Blesbok DKK 3.500,-
Zebra DKK 6.500,-

Prisliste hundyr i DKK

Blue/Black Wildebeest  DKK  3.000,-
Blesbuck   DKK  1.200,-
Impala DKK  950,-
Kudu DKK  2.500,-
Springbok common DKK  750,-
Warthog DKK  925,-

Turisme som fotosafari, sight seeing m.m.:

4 pers. eller flere DKK 1.100,- pr. person
3 pers. DKK 1.350,- pr. person
2 pers. DKK 1.600,- pr. person
1 pers. DKK 2.500,- pr. person

Har du spørgsmål?

Henrik Mortensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her

Relaterede rejser

Se flere rejser
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK 8.440
pr. person