Farmsafari i Namibia 2019 Kataneno Selektionsjagt

Farmsafari i Namibia 2019 Kataneno Selektionsjagt

Vi kan tilbyde mange forskellige ”pakker”, som inkludere afskydning af et antal trofæer, et antal jagt dage, ophold med fuld service, helpension og al transport i Namibia fra man lander i lufthavnen i Windhoek og til man er tilbage i lufthavnen igen. Ud over disse arrangementer, har vi de sidste par år også haft mulighed for, også at kunne tilbyde en meget spændende, interessant og ikke mindst prismæssigt meget atraktiv SELEKTIONSJAGT. Vi har gennemført flere af disse jagter for grupper på 6-8 jægere og resultaterne har været særdeles gode. Resultaterne har været på mellem 40 – 50 stykker vildt, og det har været en blanding af almindelige trofæer og selektionsvildt. På denne type jagt har du chancen for at få en meget spændende oplevelse, hvor man kan være med til at pleje vildtbestanden og samtidig opleve jagten i Namibia til meget små penge. Som udgangspunkt vil det normalt kun være tilladt at skyde selektionsvildt, men til gengæld er jagten og trofæpriserne meget fordelagtige. Det skal pointeres at selektionsvildt ikke kun er hundyr og dyr med brækkede horn/tænder, det er også handyr, som er vurderet til ikke at bliver top trofæer.

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
9 rejsedage:
5 dages jagt og jagtføring
6 dages ophold med helpension
Vaskeservice
Jagt med professionel jæger
Al transport i Namibia lufthavnen t/r
Al transport i forbindelse med jagten
Se komplet prisoversigt

DKK 9.900

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Downloads

Reviret

Alle trofæer som nedlægges på  Kataneno vil være "Full trophy". Dette er betegnelsen for trofæer der opfylder "Namibia minimum trophy control standard", hvilket vil sige guld, sølv, bronze eller conservation medal class. Man skal være opmærksom på, at mange såvel han- som hundyr er trofæbærende og at hundyrene fra visse arter ofte kvalificerer sig til medaljer. Det er til enhver tid den professionelles afgørelse, hvorvidt et stykke vildt er inkluderet i pakken. Såfremt man ønsker at nedlægget et stykke vildt uden for pakken betales trofæafgiften jvf. gældende prisliste.
Vi kan varmt anbefale stedet, idet mange af vore kunder gennem årene har hjembragt trofæer i rekord klasse fra distriktet.
Jagten drives på traditionel vis og transporten rundt i reviret foregår med specielle 4x4 jagtkøretøjer. Jagten kan også foregå som anstandsjagt ved et af de mange vandhuller. Under jagten er man altid ledsaget af en professionel erfaren hunter. Skinning, saltning & "field preparation" af trofæer er inkluderet i prisen. Bemærk, der vil her være tale om jagt på både Katanenos egne jagtområder, samt på koncessionsområdet.
Opholdet finder sted privat indkvartering med fuld og god forplejning. Der forefindes alle moderne faciliteter inklusiv swimmingpool. Der vil ligeledes være indkvartering i koncessionsområdet i forbindelse med jagten der. Der er inkluderet mulighed for afskydning af følgende 4 stykker Selektionsvildt:
1 Blue Wildebeest - 1 Hartebeest – 1 Vortesvin – 1 Sjakal
Ud over disse 4 stykker vildt vil der være mulighed for at skyde andet Selektionsvildt til meget fordelagtige priser. Det vil efter forudgående aftale også være begrænsede muligheder for at skyde "almindelige" trofæer.
Det er en jagt hvor der primært jages selektionsvildt og det er til enhver tid den professionelle jægers afgørelse, hvorvidt et stykke vildt er klasificeret som SELEKTIONSVILDT. Trofæer kan hjemtages fra alt nedlagt Selektionsvildt mod betaling af en ”trofæafgift” på € 250,- pr. stk. – BEMÆRK, at hvis man vælger at hjemtage trofæet fra det første vortesvin, kan man skyde et selektions vortesvin mere gratis og begge trofæer kan hjemtages.
Se de mange fotos med eksempler på selektions trofæer...

Indkvartering

Jagtdistrikt Hunting Farm Kataneno, Namibia:
Dette er vor partner – Heiko Bindings – egen jagtform, som har været i familiens eje gennem flere generationer.  Kataneno har været Buhls samarbejdspartner gennem mere end 20 år.  Farmen er på ca. 18.000 ha., men Heiko råder totalt over et jagtareal på 58.000 ha. som ligger direkte i forbindelse med han eget område. Farmen er beliggende i det centrale Namibia, ca. 120 km. nord/øst for Windhoek. Området er typisk Bushland og forholdsvis fladt. Farmen er beliggende i det centrale Namibia, ca. 120 km. nord/øst for Windhoek. Området er typisk Bushland og forholdsvis fladt. Her kan jages de fleste af Namibia´s almindelige vildtarter, bortset fra nogle enkelte arter som Waterbuck, Kudu og Eland.

 

Priser

GÆLDENDE DAGS RATER:

Pris pr. jæger ved 8 jægere i gruppen
9.900,-
Pris pr. jæger ved 7 jægere i gruppen
10.100,-
Pris pr. jæger ved 6 jægere i gruppen
10.200,-
Pris pr. jæger ved 5 jægere i gruppen
10.400,-
Pris pr. jæger ved 4 jægere i gruppen
10.800,-
Pris pr. jæger ved 3 jægere i gruppen
11.800,-
Pris pr. jæger ved 2 jægere i gruppen
12.800,-
Pris pr. voksen ledsager
DKK 7.200,-
Pris pr. barn u/12 år ledsager
DKK 3.600,-

Prisen inkludere:

6 dages ophold med helpension
5 dages jagt
Vaskeservice
Jagt med professionel jæger
Transfer Windhoek lufthavn t/r
Al transport i forbindelse med jagten
Sightseeing i Windhoek

Prisen inkludere ikke:

Flybillet København / Windhoek t/r fra ca. DKK 7.000,- i lavsæson
Leje af våben € 15,- pr. dag + € 0,80 pr. stk ammunition
Forsikringer og drikkepenge
Vi anbefaler, at der tegnes en afbestillings forsikring, som koster 6 % af rejsens pris.
Trofæafgifter for øvrige nedlagte trofæer
Klik her fra at se PDF-tilbud med alle priser og betingelser 

Downloads

Her kan du downloade alle priser - inklusiv trofæpriser, samt øvrige betingelse.
Download

Har du spørgsmål?

Henning Olsen
Tlf: +45 97 26 74 18
Mobil: +45 21 63 66 21
ho@buhlsjagtrejser.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her

Relaterede rejser

Se flere rejser

9 dage total

5 jagtdage

DKK 10.700
pr. person