Vinder af ”Adventure Hunt” i Namibia

Vinder af ”Adventure Hunt” i Namibia okt. 2023

Marianne var den heldige vinder af en jagt på Kataneno skænket af Heiko Binding på vores Roadshow i januar 2023.
Marianne var ikke længe om at overtale kæresten Svend Erik til at tage med på en jagttur til Namibia, og vi fandt hurtigt nogle datoer så turen kunne afholdes til hendes meget store glæde, ved at turen og den store oplevelse blev i dagene omkring hendes runde fødselsdag.
De havde begge en fantastisk jagtrejse, fyldt med gode oplevelser og spændende dage i det anstrengende terræn, der er karakteristisk for jagten hos Heiko, for her kommer man virkelig til lange pürsch frem mod vildtet, hvilket præcis hvad de ønskede sig.

"Vi skal til Kataneno igen..."

Marianne & Svend Erik

Fantastisk at opleve Afrika og jagt i Namibia, virkelig spændende og bestemt også anstrengende jagt, og med alle de flotte resultater vi fik, kan vi kun være glade og stolte.
Skøn forplejning og service generelt, og i særdeleshed i forbindelse med min fødselsdag, hvor Heiko afholdt den dejligste middag og jeg blev fejret på fineste og meget familiære vis med hans familie og venner.
Generelt er stemningen hos Heike hyggelig og imødekommende, og man mødes med dejlig servering af kolde drinks under stjernerne efter jagten om aftenen - hvilket man trænger til efter en lang, anstrengende og varm dag.
En ting er sikkert efter denne tur, vi skal til Kataneno igen :-)
Mvh Marianne

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

9 dage total

5 jagtdage

DKK  17.900
pr. person