Kronhjortejagt i Karpater i bjergene i Rumænien

Kronhjortejagt i Karpater i bjergene i Rumænien september 2021

Vi har haft en del jægere afsted her i brunsten i Karpater bjergene i Rumænien på jagt efter den store Karpater kronhjort!

Skal siges fra starten, jagten er ikke nem – da man jager i de store dybe og kuperede skove kun brudt af naturlige lysninger, så der findes ikke landbrugs arealer og dyrkede marker som hjortene går ud på, sammen med deres harem af hundyr, de skal findes og pürshces inde i skoven!

Så brunstbrøl er næsten et must, for at man kan gå efter disse brunstbrøl og jagten kan lykkedes + guiden skal kende terrænet og hjortenes færden i brunsten, for at give den optimale succes!
Med temperaturer op til 23 Cel. i slut sept. bevirkede det at brunstbrøl var hovedsageligt i de tidlige morgentimer og de sene aftentimer, hvis der overhovedet var brunstbrøl! Så er jagten ekstra udfordrende, da jagt-/skovområderne ofte er på op til 50.000 h. De fleste jægere havde held til at nedlægge deres rumænske Karpater kronhjort + nogle forsøgte sig også med Karpater gemsen efter kronhjorten var nedlagt!

Alle hjemvendte jægere som vi har talt med – er enige om at dette har været en meget udfordrende bjergjagt og ikke nem jagt på nogen måder, som måske også har bevirket, at de har sat ekstra pris på hjorten de har nedlagt under fysiske hårde vilkår!
Dem som ikke var heldige at nedlægge kronhjort, har alle meddelt, at de er klar til at tage et gensyn med karpaterbjergene igen efter den store kronhjort og evt. kombinere med gemse!

 

Vi har taget et bredt udvalg af fotos kronhjorte sæsonen 2021 – som er taget af vores fantastiske partner i Rumænien Emil – nyd her et udvalg billeder:

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

3 jagtdage

DKK  14.600
pr. person

6 dage total

4 jagtdage

DKK  14.950
pr. person

5 dage total

3 jagtdage

DKK  17.500
pr. person
Potentielle vildtarter:

4 dage total

3 jagtdage

DKK  12.650
pr. person
Potentielle vildtarter:

4 dage total

3 jagtdage

DKK  10.800
pr. person