Guldbukke fra Rumænien

2 guldbukke med mere fra Rumænien

Vores jyske agent Jan Furer Madsen har været i Rumænien på bukkejagt sammen med sin jagtkammerat Martin – de ønskede at nedlægge få bukke og gerne i den tunge og ældre ende!
Dette lykkedes – de nedlagde 5 bukke tilsammen, hvor 2 er forud opmålt til guldmedalje, 1 sølv + 1 bronze og 1 buk lige under bronze!
De beretter om en fantastisk natur og mange lovende yngre bukke som på ca. 100 CIC point som skal have 2-3 år endnu inden de afskydes!
Rumænien har en god afskydnings politik – de overskyder ikke bukkene og leverer kvalitetsbukke hvert år!
Et land vi kan anbefale hvis man gerne vil nedlægge sit livs buk + have chance til andre ældre/gode bukke!

Alt i alt en kæmpe oplevelse som kun kan anbefales...

Martin og Jan

Hej Henrik

Som lovet hermed en kort beretning fra min og Martins tur til Rumænien.

Man tager jo ofte afsted med store forventninger og ofte overgår de jo virkeligheden. Denne gang var det omvendt! Det er det mest fantastiske råvildtterræn jeg nogensinde har oplevet. På trods af at tidspunktet ikke kunne være dårligere ( det var selvvalgt ) med høj vegetation, høje temperaturer og meget ro på dyrene, så vi hver dag rigtigt meget råvildt. Har aldrig set så mange - og så store bukke. Biotopen med hundredvis af små marker med forskellige afgrøder kombineret med småskove og skrænter bevokset med slåen- og tjørnekrat og en urteflora af en anden verden udgør en sand oase for råvildtet. Vil man gerne skyde 'sit livs buk' vil jeg nærmest sige at der er garanti for at det lykkes.

Skytterne er meget kompetente og har gjort et kæmpe forarbejde og kender rigtigt mange af bukkene. Organiseringen var i top og jagtføringen ligeså. Vi gik sammen med skytten og kunne på den måde også dele hinandens oplevelser.

Vi fik 5 rigtige gode bukke med en snitvægt på 570 gram brutto - den største 647 gram!

Alt i alt en kæmpe oplevelse som kun kan anbefales.

Med venlig hilsen
Martin og Jan

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

4 dage total

3 jagtdage

DKK  12.650
pr. person