Roughshooting på vilde fugle i Irland

Roughshooting på vilde fugle i Irland

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere

DKK  14.890

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Downloads

Reviret

Vi har fået anbefalet en ny partner i NV Irland på roughshooting og driven shooting på hovedsageligt snepper og bekkasiner alt på vilde fulge. Vores partner har hele 15.000 hektar velegnet terræn at tage kunder med ud på, så han kan vælge de bedste såter og steder for dagen og årstiden!
Området er kendt for et stort antal snepper og bekkasiner og et sandt mekka for den lille troldfugl og bekkasiner, især hvis der er vinter og frost i GB og øvrige Europa – så samles snepperne ofte i det mildere Irland p.gr. af den varmere golfstrøm som går forbi landet og især det Nord Vestlige Irland, dette påvirker at der ikke så ofte er frost og frossen jord, så snepperne og bekkasinerne kan finde orme og snegle i. Området har også en masse våde græsenge og skrub, som er disse fugles foretrukne biotop!

Ankomst lufthavn
Nemmest er at flyve til Dublin airport (3 t kørsel) fra lufthaven til reviret - der er flest direkte og billigste afgange til Dublin Airport
Belfast er også en mulighed, men knap så mange muligheder vedr. flyafgange
Billigst er at tage en lejebil i lufthavnen og køre til indkvarteringen
Transfer kan også arrangeres f.eks. Dublin € 900 t/r i minibus

Sneppejagt/roughshooting – vilde fugle:
Husk sneppejagt og roughshooting er jagt på vilde fugle og at der derfor ikke kan garanteres et vis antal stk. vildt pr jæger pr dag.
Der er flere faktorer der spiller ind for at man får en succesfuld jagt
Ens skydefærdigheder skal være ok og flere besøg på lerduebanen inden turen er en god ide, vejret skal ligeledes være med ‘en
Vigtigst af alt, man skal selv være tilstede og “med” på jagten - dvs. godt gående, villig til at rykke sig, for at optimere chancerne, læse hundene ved fært osv…

Ved sneppejagt går man meget under jagten og det kræver altid lidt ekstra af skytten ved både skydningen og ens kondition – jagten vil ofte være en kombination af både walk up samt nogle små drev på snepper, hvor man står på sin post under drevet og evt. 2 gående på siden.
Snepperne findes i vådområderne – så der kan være meget vådt.
Af fodtøj anbefales gode gummistøvler eller langskaftede jagtstøvler med gaiters udenover!

Jagten er for 4-6 jægere som værdsætter denne ædle fuglejagt. Jagten foregår ved, at man om jager sammen med vores partner og hans trænede og gode hunde + han har også 1 medhjælper/hundemand med!
Vores partner har levet af at tage jægere ud på denne kombination af roughshooting og driven shooting på disse fantastiske fugle i over 20 år.
Et typisk gennemsnits resultat for 4-6 jægere – kan forvente at nedlægge ca. 2–10 snepper, få bekkasiner, evt. nogle grå-/krikænder pr. jagtdag for gruppen, alt efter hvad årstid man kommer og om snepperne er i området
Okt. er bedst for bekkasiner og ænder, i november/december/januar vil det hovedsageligt være snepper der ligger på paraden!
Der er ingen garantier for antal snepper, da det er en vild fugl og resultaterne og troldfuglens tilstedeværelse kan ligesom herhjemme i DK svinge fra dag - dag.
Holdets skydning og mobilitet har selvfølgelig også indvirkning på resultatet!
Nogle gange afsluttes dagen med et aftentræk på ænder mest i okt., hvis ikke det er for sent på året og der selvfølgelig stadig er ænder inde - ellers ikke!
Jægerne afhentes normalt kl. 08.30 foran hotellet, kørsel i ca. 30 min. – 45 min. jagt indtil og frokost kl. ca. 12.30 som indtages i terrænet – herefter jagt indtil det er mørkt – dagen kan evt. også afsluttes med et aftentræk på snepper (står i kanten af skoven og venter på at snepperne trækker ud på de våde enge).
Så selvom dagene er korte, benytter man som regel hele dagen til jagt, hvis også lysten hos jægerne er der efter en hård dag!  :)

Indkvartering

Indkvartering finder sted på et mindre og hyggeligt familie hotel tæt på jagtområderne i hjertet af Donegal. På hotellet er der både restaurant og bar/pub.
Der er morgenmad/Eng. breakfast + madpakke til midt på dagen med i arrangementet – samt aftensmåltid som kan nydes i restauranten!
Man betaler selv for sine drikkevarer

Priser

Prisen inkluderer:

4 dages ophold på hotel med fuld forplejning, inkl. madpakker
3 dages kombineret roughshooting + driven shooting med fri afskydning
Leje af haglbøsse

Pris i alt pr. jæger                      DKK    14.890,-

Prisen inkluderer ikke:

Flyrejse ca. DKK 2.200 (Dagspris)
Drikkepenge ca. £ 60 pr. jæger
Irsk våbentilladelse DKK 480 til egen/leje haglbøsse
Airport transfer t/r Dublin € 800 t/r
Evt. lejebil (ca. DKK 3.200)
Patroner DKK 2,95/stk.
Vores partner har flere haglbøsser og lejen af disse indgår i arrangementet – han har flere af mærket Rizzini + andre og han har både i cal. 12 + cal. 20 (lejevåben er at foretrække)

Downloads

Har du spørgsmål?

Henrik Mortensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her