Balearean Wildgoat på Mallorca i Spanien

Balearean Wildgoat på Mallorca i Spanien

Mallorca er mest kendt for sit dejlige klima, flotte sandstrande og kuperede natur der appellerer til alle. Men den skønne ø kan andet og vi har hermed fornøjelsen at tilbyde jagt på den flotte Balearean Wildgoat som kun lever på Mallorca som eneste sted i verden. Der regnes med en bestand i alt på ca. 1.500 Balearean Wildgoat på øen som hovdsageligt er fordelt på 5 områder på den nordlige del af Mallorca. Balearean Wildgoat må ikke forveksles med den alm. spanske vildged som er en tamged der er blevet vild og har formeret sig og lever nu også vildt i bjergene – der estimeres der er en bestand af ca. 15.000 vilde tamgeder fordelt på øen – i områderne der er klassificeret til at huse en bestand af Balearean Wildgoat, bliver tamgederne reguleret meget hårdt for at værne om den oprindelige race – der har været på øen i over 5.000 år.

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
1 dags jagt med egen jagtfører
Afhentning på hotel (hele øen)
eller lufthavn t/r
Spansk jagtforsikring
Mad og drikke på jagtdagen
Første præparation af trofæ
Se komplet prisoversigt

DKK  3.400

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Downloads

Reviret

Mallorca er mest kendt for sit dejlige klima, flotte sandstrande og kuperede natur der appellerer til alle. Men den skønne ø kan andet og vi har hermed fornøjelsen at tilbyde jagt på den flotte Balearean Wildgoat som kun lever på Mallorca som eneste sted i verden. Der regnes med en bestand i alt på ca. 1.500 Balearean Wildgoat på øen som hovdsageligt er fordelt på 5 områder på den nordlige del af Mallorca. Balearean Wildgoat må ikke forveksles med den alm. spanske vildged som er en tamged der er blevet vild og har formeret sig og lever nu også vildt i bjergene – der estimeres der er en bestand af ca. 15.000 vilde tamgeder fordelt på øen – i områderne der er klassificeret til at huse en bestand af Balearean Wildgoat, bliver tamgederne reguleret meget hårdt for at værne om den oprindelige race – der har været på øen i over 5.000 år.  Balearean Wildgoat er kendetegnende ved en rødlig pels med sort kryds på ryggen og med et flot sort skæg – hornene kan blive helt op til 90 cm lange og vokser sideværds.
Vores partner på Mallorca har jagtarealet sammen med sin fader og dette har de administreret i over 15 år og de regner med en bestand på ca. 350 Balearean Wildgoats på deres areal.

Indkvartering

Området er ideel at kombinere med familie ferien, hvis man alligevel er på ferie på øen og vil bytte solsengen ud med en riffel på nakken og opleve den flotte spanske natur, så tager det normalt 1–2 dage at nedlægge ønsket trofæ. Derfor er der ikke inkluderet nogen indkvartering i arrangementet, vi kan dog være behjælpelig med at booke et hotel, hvis dette måtte ønskes.

Priser

Prisberegning pr. jæger:

Jagt med egen jagtfører
Afhentning på hotel (hele øen) eller lufthavn t/r
Spansk jagtforsikring
Mad og drikke på jagtdagen
Første præparation af trofæ

Pris pr. jæger for jagten:
Dag 1 ............  DKK  3.400,-

Dag 2 ...........  DKK  2.600,-

Eventuelle tillæg/fradrag:

Konservator arbejde
Hjemtransport af trofæ og skind
Leje af riffel € 50 inkl. ammunition – betales direkte

Trofæafgifter

Repræsentativ – op til bronze.....  DKK 17.990,-
Bronze medalje ........................... DKK 22.950,-
Sølv medalje ................................ DKK 32.600,-
Guld medalje ..............................  DKK 42.800,-  max. pris

Downloads

Klik her for at downloade komplet PDF tilbud
Download

Har du spørgsmål?

Henrik Mortensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her