Spanien Mallorca Balearean Wildgoat

Spanien Mallorca Balearean Wildgoat Maj 2023

Annette og Peter er faste feriegæster på Mallorca og ville gerne krydre deres ferie med jagt på Balearean Wildgoat. De jagede 2:1 og havde en fantastisk og udfordrende jagt.

"en fantastisk og intens jagtoplevelse..."

Annette & Peter

Hej Henrik
Hermed en lille beretning fra vores tur til Mallorca.
Vi er nu kommet 7 år på ferie på Mallorca og tit talt om det kunne være fint at jage efter en vildged. Vi har i alle år boet i Port de Soller, som ligger på nordvest kysten. Det er et fantastisk sted, ikke så turistpræget, ingen gadesælgere og mange fine restauranter. Vi har cyklet meget på Mallorca og da vi skulle på jagt viste det sig at være lige i nærheden af Soller passet, så vi synes næsten det var i baghaven, altså på den gode måde.
Der var aftalt, at vi skulle hentes på hotellet af Luis, som sammen med sin far har jagtretten på vildged på to områder. Efter en kort køretur skiftede vi over i Tonys bil, en gammel Suzuki Jimmy, Tony er Luis’ lokale hjælper til at skyde bastard geder (uønskede krydsninger med tamgeder). Vi startede opkørslen til jagtområdet, det var noget af en skrumletur i den gamle bil og man skulle ikke kigge for meget ned.
Vi startede jagten i nogle slugter med vilde oliven- og fyrretræer og der kom hurtig kontakt til hundyr og kid, et par unge bukke, men svært at komme til de gamle. Derfor valgte vores guider, at vi skulle på toppen af bjerget. Det blev noget af en kravletur, men godt svedte og let forpustede nåede vi op til den mest fantastiske udsigt samt et godt overblik over et større plateau, hvor der gik flere geder. Afsted det gik i god pürch fart og i dækning af terrænet, som guiderne var fantastiske til at bruge, indtil vi var inde på ca. 140 meter. Det var Annette, som skulle skyde først og hun fik en fin repræsentativ buk for og hun fik skudt et godt skud afsted fra liggende stilling på klippeblokke. Mens Tony så skinnede dyret, gik vi andre rundt om en klippetop, hvor der var en skøn udsigt og fik de dejligste lokale specialiteter til frokost, som Luis havde taget med til os.
Mens vi hygger der, ringer Tony og fortæller at han har set en flok, som er i rask fart på den anden side af vores bjerg og måske kan vi nå dem. Så går det stærkt op over toppen og jeg når lige at få mig lagt og finde en meget fin buk i kikkerten og Luis siger skyd. Da jeg rammer den, vælter den ned af klippesiden og vi kan ikke se den, afstanden er ca. 100 meter. Da vi kommer om på den anden side, varer det dog ikke længe, før vi finder masser af lunge schweiss og efter ca. 100 meter finder vi en flot stendød buk. De er så stærke de dyr.
En lang dag er slut, da vi efter klatreturen ned sidder på vores hotel og deler en kold øl med Luis. Det har været en fantastisk og intens jagtoplevelse, hvor vi skulle slide i det, som vi godt kan lide (det kan dog også fint lade sig gøre at skyde fine geder længere nede på bjerget, som de andre beretninger også fint beskriver).
Tak til Gamekeeper & Buhls - de har som altid har styr på tingene 😊
Annette og Peter

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

1 dage total

1 jagtdage

DKK  3.400
pr. person