Alness højlandshjort i Skotland 2024

Alness højlandshjort i Skotland 2024

Vi kan tilbyde den udfordrende og til tider temmelig fysisk krævende jagt i det skotske højland, og har man én gang prøvet jagten på den skotske højlandshjort og iagttaget sceneriet med de mange krondyr på bjergsiderne, krydret med den fascinerende og barske skotske natur, har man fået et indtryk der følger én resten af livet – som man bare bliver nødt til at udfordre igen og igen…..

 

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
6 dages ophold i hytte på egen forplejning
Op til 5 dages jagt 2:1, mandag-fredag
2 kronhjorte pr. jæger
Pris pr. jæger DKK 19.900
Skotsk våbentilladelse 500,00 (til egen og lejeriffel)
Se komplet prisoversigt

DKK  19.900

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Reviret

Jagtområdet:
Reviret er beliggende ca. 30 km nord for Inverness. Det er stejlt og krævende, så lidt fysisk aktivitet i god tid før afrejse anbefales, men tempoet under jagten sættes dog altid efter jægerens formåen. Jagtområdet er på 6.000 tdl. og der nedlægges kun ca. 15 udvalgte kronhjorte pr. jagtsæson. Området er udelukkende højland, dog med enkelte små plantager på jagtområdet i de lavereliggende områder. Selve højlandet er omkranset af statsskov på store dele. Det betyder at mange af de stærke kronhjorte fra skovene trækker ud i jagtområdet i deres søgen efter hinder. Derfor nedlægges der på dette revir større hjorte end på et gennemsnits højlandsrevir.

Selve jagten:                           
Det er stalkeren der varetager jagten. Han udser en bestemt hjort, som man får lov at nedlægge. Jagtkammeraten kan så følge "slagets gang" lidt på afstand. På denne måde får man mulighed for også at nyde den andens jagt situation og dette kan være næsten ligeså spændende som ens egen.
På ankomst dagen, som er søndag, bliver man anvist indkvarteringen og Peter der hjælper med de praktiske ting kommer og hilser på. Søndag eftermiddag eller mandag morgen tester man riflerne og så er man klar til jagten mandag formiddag. Der nedlægges max. 4 kronhjorte pr. uge og der bruges en argocat til at transportere hjortene ned fra højlandet. Der kan max. være 2 jægere og 2 ledsagere pr. uge. Der kræves en middel kondition, dvs. at man kan gå flere km pr. dag i kuperet terræn.

Kørsel til indkvarteringen - som ligger på jagtområdet
Indkvarteringen er nem at køre til fra lufthavnene, Aberdeen/3 t., Edinburgh/3½ t. og Glasgow/4 t.
Man skal helst ankomme på indkvarteringen før og gerne inden kl. 18.30 - for at man kan få anvist indkvarteringen!

Gamekeeper har sendt jægere til dette revir de sidste 10 sæsoner og er et fremragende revir, med meget stor bestand af kronvildt og flotte højlandshjorte. Der er selektiv afskydning. Reviret følger hjortene gennem hele året, også om foråret hvor hjortene trækker ned på de lavere liggende jorde samt grønne og frodige græsmarker. Der er skov i lavlandet, så har man svært ved at bevæge sig i det krævende højland, er det muligt at skyde hjort her!
Alle billeder er fra reviret - et virkeligt fremragende højlands revir hvor alle vore jægere uden undtagelse har haft fantastiske oplevelser - nedenstående referencerne taler for sig selv!

Anskydning:
Er man uheldig at anskyde en kronhjort som ikke findes - kan reviret opkræve for tabt kødværdi.

Ledige uger i 2024:
Uge 39: Ankomst indkvartering søndag d. 22. september – afrejse fra indkvarteringen lørdag d. 28. september, jagt 2:1 på 4 kronhjorte alle 5 dage d. 23,24,25,26,27 sept. - solgt
Uge 40: Ankomst indkvartering søndag d. 29. september – afrejse fra indkvarteringen lørdag d. 05. oktober, jagt 2:1 på 4 kronhjorte alle 5 dage d. 30 sept. + 1,2,3,4 okt. - solgt
Uge 42: Ankomst indkvartering søndag d. 13. oktober – afrejse fra indkvarteringen lørdag d. 19. oktober, jagt 2:1 på 4 kronhjorte alle 5 dage d. 14,15,16,17,18 okt. - solgt

Lejeriffel:
Skytten har en fin riffel som han selv har nedlagt over 200 kronhjorte med – det er en Tikka Lite i kaliber 243 win., han lader selv kuglerne – der er en god Minox kikkert på med forstørrelse på 6 – 30 x 56 Riflen har lyddæmper, og der er monteret bipod/støtteben på riflen, som gør det behageligt, når man ligger i halv højt lyng/græs!

Indkvartering

Man bor for foden af højlandet i selve reviret. Et rigtigt hyggeligt hus (ny restaureret cottage 2016). I brunsten er det både meget fascinerende og næsten skræmmende at høre brunsthjortene brøle udenfor huset.
I huset er der 2 soveværelser med hver sin dobb. seng. Der er et toilet med bad/bruser samt et andet toilet, 1 behagelig stue (uden tv), stort køkken med alle faciliteter. Der er også tørretumbler, vaskemaskine og opvaskemaskine. Udover dette er der et tørrerum, hvor vådt tøj kan tørre natten over. Vores partner Peter, der er gl. stalker i området tilser dagligt gæsterne og hvis der ønskes indkøb til ankomstdagen er altid behjælpelig. ang. turisme har han en god lokal viden og kan fortælle hvor de interessante steder er! Der er meget ringe/ingen mobildækning på indkvarteringen, men søger man højere op udenfor bliver den bedre!

Priser

Program:
Søndag Ankomst til indkvarteringen inden kl. 18.30, evt. testskud med riffel hvis ank. tidligt!
Mandag Testskud med riffel - herefter jagt
Tirsdag Jagt
Onsdag Jagt
Torsdag Jagt
Fredag Jagt + evt. turisme og afrejse
Lørdag Afrejse fra indkvartering

 

Der er mulighed for afskydning af 4 kronhjorte pr. uge, som deles af 2 jægere!

Vi har også andre revirer - så kontakt os gerne for tilbud på disse!

Prisberegning v/2 jægere:
6 dages ophold i hus på egen forplejning
Op til 5 dages jagt 2:1, mandag-fredag
2 kronhjorte pr. jæger
Pris pr. jæger DKK    19.400,00
Skotsk våbentilladelse   500,00
Pris i alt pr. jæger DKK 19.900,00

Ledsager:
6 dages ophold i hus på egen forplejning
Pris i alt pr. ledsager DKK 2.100,00

Eventuelle tillæg:
Flyrejse og lejebil (vi hjælper gerne med bookning)
Trofæbehandling £ 35,- pr. stk. – afregnes direkte
Drikkepenge til stalkeren ca. £ 40 pr. kronhjort
Evt. rejse- & afbestillingsforsikring
Evt. leje af riffel excl. ammo. £ 25 (dvs. £ 12,5 pr. jæger/dag) – afregnes direkte til Peter (ammo ca. £ 2/stk.)

Har du spørgsmål?

Henrik Mortensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: +45 21 93 63 69
hm@gamekeeper.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her

Relaterede rejser

Se flere rejser

6 dage total

4 jagtdage

DKK  13.950
pr. person