Flere store oplevelser i det skotske højland

Flere store oplevelser i det skotske højland okt. 2023

Anders og Mikkel havde sat sig for at ville opleve det fantastiske smukke og samtidigt barske skotske højland i selskab med deres riffel og de brølende kronhjorte i brunsten.
Efter lidt panik i starten med en forsinket riffel med flybagagen, fik vi dog styr på det og de fik nedlagt deres 4 højlandshjorte og har lavet en god beretning fra deres tur.

Hej Henrik.
Tak, vi kom godt hjem fra turen til Skotland og havde alt vores bagage med hjem i første hug, havde det bare været omvendt..... 😊
Efter en noget forsinket ankomst til Aberdeen, endte det jo heldigvis med, at vi kom afsted med det meste af vores bagage, dog stadig uden Mikkels riffel.
Vi kommer op til Peter på reviret og bliver godt modtaget af ham og hans kone, får vist vores indkvartering (ganske fine forhold), får pakket ud, får hilst på Dave (stalkeren) og derefter prøveskudt riflen.
Afsted på jagt tirsdag (jeg skal skyde først, har mig og Mikkel aftalt på forhånd) og får nedlagt min første højlandshjort.
Lufthavnen ringer, at Mikkels riffel er på vej op til indkvarteringen samme dag, han får den udleveret og prøve skudt og alt er ok.
Onsdag, Mikkel får skudt sin første kronhjort i højlandet endda med egen riffel.
Torsdag er det min tur igen, hvor det lykkes at nedlægge en hjort mere i højlandet.
Fredag, som er vores sidste jagtdag, hvor Mikkel skal forsøge at få den sidste hjort, her kommer vi på en rigtig stroppetur i højlandet, op og ned og igen med vekslende regnvejr og sol.
Hjortene vil ikke rigtigt stå stille, vi arbejder virkelig for det, ser rigtigt mange krondyr og skudbare hjorte, men de er svære at komme på skudhold af. Men efter en hel og meget lang dag i højlandet lykkes det til sidst, at få den sidste hjort nede i en dal, det var absolut sidste chance. Ingen tvivl om at det havde været skønt at have en dag mere, da der var lidt pres på sidste dag.
Vi har haft en helt fantastisk tur, en kæmpe oplevelse at opleve højlandet og alle krondyrene.
Stalkeren Dave arbejdede virkelig på sagen og vidste, hvad han lavede, superfin og dygtig fyr.
Jeg er sikker på, at vi vender tilbage til Skotland engang efter flere og nye oplevelser.
Helt sikkert også et genvalg til Gamekeeper og Buhls jagtrejser.
Venlig hilsen
Anders

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  19.900
pr. person