Muflon i Danmark

Muflon i Danmark

Flemming ville gerne nedlægge en muflon i Danmark – og han var den hurtigste til at vende tilbage på vores nyhedsmail – ang. en einwascher der kunne afskydes på et dansk gods!
Vædderen blev nedlagt i flot pels her i januar og skal hovedmonteres. Du kan nedenstående læse Flemmings egen beretning fra turen og se hans flotte einwascher på godt 70 cm.

Det har været en kanon tur, skytten var meget tydelig med sikkerheden, fik først lov til at lade straks inden der skulle skydes, der blev ikke taget nogle chancer.

Flemming Rolin

Her kommer en lille historie fra dagens jagt.
Jeg havde inden nytår aftalt med skytten at vi skal mødes d. 17/1-2012 jeg ankommer hos skytten kl. 0800 og vi starter dagen med en kop kaffe og jeg bliver briefet om hvordan jagten skal foregå.
Efter en del sondering i terrænet finder vi en flok hvor skytten mener at den muflon der er til afskydning befinder sig, pürchen starten vi går i læsiden på et levende hegn for ikke at afslører os, for som skytten tidligere havde fortalt mig så har muflon et meget godt syn, men det er ikke let at kommer frem for der vælter fasaner og agerhøns op på turen ned langs hegnet, på et tidspunkt deler flokken sig i 2 og skytten er lidt bange for vi er opdaget, vi giver det dog en chance for i den flok der står tættest på hegnet har han set den muflon der skal væk gå sammen med 3 andre stører væddere, den anden flok flytter sig længere ud på marken, der er nu ikke så meget dækning i hegnet så nu er det er ned på alle 4, efter en kravle tur på 80 – 100 meter er der en lille åbning i hegnet hvor jeg kan komme til skud, skytten sikrer sig det er den rette muflon får jeg lov til at slippe kuglen når vædderen står stille, men dyrene er nu på vej væk fra hegnet de er ca. 130 meter ude da de stopper for at sikre, jeg slipper kuglen og vædderen går ned i knaldet vi går frem og det er nødvendigt med et fangstskud.
Min første muflon er i hus.

Det har været en kanon tur, skytten var meget tydelig med sikkerheden, fik først lov til at lade straks inden der skulle skydes, der blev ikke taget nogle chancer.

Alt i alt et meget professionelt arrangement både fra godsets side og fra Gamekeeper Hunting Tours.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

4 jagtdage

DKK  8.950
pr. person
Potentielle vildtarter:

4 dage total

3 jagtdage

DKK  19.900
pr. person