MARALHJORT 13,7 KG

MARALHJORT 13,7 KG

Kenneth Vennegaard som har rejst på jagt i det meste af verdenen - hvor især bjergjagten og jagten i den østlige del af kloden har betaget ham! 
Han havde ikke nedlagt maralhjort endnu og havde en stort ønske om dette - derfor anbefalede vi ham at tage Kasakhstan og jage på det revir vi selv har været og jage tidl. og som vi har i samarbejde med Westfalia Jagdreisen i Tyskland - dette revir og set up kendte vi og vidste, det var et fantastisk jagtområde også for maralhjort! Jagten styres med jagtlicenser og der gives ikke mere end ca. 12 maralhjorte licenser i dette kæmpe område om året - og de nedlægges alle!

Man skal "ville det" hvis man tager ud på den anden side af kloden og sidder på en hesteryg op og ned af stejle bjergsider i en uge og lever af kiks, the, dåsemad og tørt brød og sover på et tyndt liggeunderlag for at jage drømme trofæet.

Kenneth Vennegaard

Kenneth fulgte en stærk og kompetent Kasakstansk guide + hans assistent og de red ca. 2 dage ud før de var i området hvor han vidste der gik store maral hjorte - de hørte også enkelte brøle/fløjte - og var på skudafstand af en rimelig maral hjort på 3. dagen, som de blev enige om kunne findes større? Dette blev deres held, da de senere kom til en ernorm kløft med træer i bunden og her gik der 6 maral hinder og det hører til sjældenhederne at hjorten holder så mange hinder og guiden sagde her var chancen for en god maralhjort. De hørte og så glimtvis hjorten og kunne se det var en stor hjort uden dog at få chance til at slippe en kugle - de slog lejr og næste morgen i daggry forsøgte de at komme til kløften fra en anden retning - dette resulterede i at hinderne fik en vindsnert af deres fært og rendte op for enden af kløften.

Kenneth havde set dette og krøb hurtigt op på toppen af det bjerg de lagde på,  hvorfra han lagde sig og fik taget rygsækken af som støtte og målte hurtigt med afstandsmåleren at der var 385 m op til hinderne og håbede nu på at hjorten kom efter hinderne og ganske rigtigt kom den store maralhjort travende efter hinderne og til alt held stoppede den med bredsiden til og ville ligesom brøle for at fortælle at den altså bestemte her - så var det nu og Kenneth fik sendt en kugle afsted fra sin Steyr Manlicher 7 mm rem mag. og så hjorten tegne for en god kugle, for derefter at falde/rulle ca. 150 m ned af bjerget mellem store stenblokke osv. - da de kom frem til synet af denne kæmpe maralhjort var glæden stor hos både jæger og guider - den er nu vejet og vejer hele 13,7 kg!

5 jægere ud af de 6 jægere i gruppen nedlagde Maral hjort + nogle nedlagde også Sib. Ibex!
Som Kenneth ydmygt fortalte så skal man "ville det" hvis man tager ud på den anden side af kloden og sidder på en hesteryg op og ned af stejle bjergsider i en uge og lever af kiks, the, dåsemad og tørt brød og sover på et tyndt liggeunderlag for at jage drømme trofæet - men at det føltes rart og at det er det hele værd, når det så lykkes i enden!

Jagtområdet ligger i det sydøstlige Kasakhstan og man jager i bjergkæden grænsende op til Kina - man skal huske at Kasakhstan er et kæmpe land, faktisk større en hele Europa tilsammen!

Vi ønsker tillykke med det flotte trofæ! :)

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
DKK  0
pr. person
Potentielle vildtarter:

5 dage total

4 jagtdage

DKK  6.850
pr. person
Potentielle vildtarter:

5 dage total

5 jagtdage

DKK  33.625
pr. person

5 dage total

3 jagtdage

DKK  8.300
pr. person