Hjorten brøler måske i tågen

Kronhjortejagt Masurien 2023

Tom Gerral har 2 gange tidligere været på hjortejagt på dette revir og igen fik gruppen trofæer og store jagtoplevelser med hjem.

En uforglemmelig oplevelse

Tom, Frank og Christian
Hjortejagt 16. – 19. september 2023, statsrevieret Taborska/Polen.
Jeg har to gange tidligere været på samme revir og det har altid været en succes.
Da Frank sidste år fyldt 70 og en af de mange gaver var en hjælp til en jagttur, var det nemt at rådgive ham og valget gik ikke uventet til en tur med Gamekeeper/Buhls jagtrejser - til netop Taborska/Polen.
Vi (Frank, Christian og undertegnede) besluttede at kører derned via Karlskrona, det var en fin tur, der er et kanongodt alternativ til at flyve. Vi tog en trailer med, hvilket gjorde hjemtransport med trofæer dejligt nemt.
Vi ankom den fredag den 15. september lidt over frokosttid, det var nu ikke meningen vi skulle på jagt den første aften, men det kom vi nu alligevel.
Der var godt med hjortebrøl i skoven og alle tre så og hørte vi meget – det øgede forventningerne til de næste dage.
Allerede næste morgen får jeg en god chance på en af de mange sølepladser, hjorten bliver anslået til en gevirvægt på 6-7 kg., jeg afgiver skud og hjorten tegner tydeligt. Guiden – der for i øvrigt var en meget kompetent pige (yngre dame) var sikker på et hjerteskud. Efterfølgende viste det sig at skuddet sad så det passede med en hjertekugle! Men da jeg skød kraftigt ned af og kuglen samtidig ramte den store knogle på bovbladet var resultatet ikke som forventet – hjorten lå ikke forendt inden for det første par hundrede meter –og  der var heller intet schweiss!
Men dygtigt hudearbejde over et 2,5 km. langt spor gjorde at hjorten blev fundet, så jeg selv kunne aflive den. Hjorten er forhånds opmålt til bronze og gevirvægte sagde 6,15 kg.
Samme aften får Christian chancen, en spændende og intens situation, hvor de næsten bliver løbet ned af 3-4 hjorte. Hjorten leveres med et perfekt skud og givervægten viste 5,5 kg. - et rigtigt godt trofæ og jeg er sikker på at Christian vender tilbage en anden god gang.
Allerede søndag morgen er det fødselarens tur, i morgendisen får de pürschet sig ind på en rigtig godhjort, den går sammen med 4-5 hinder på en åben mark. Frank får alle oplevelserne ved brunstjagt på kronhjort opfyldt.
Hjorten skydes lidt skråt forfra men kuglen træffer ikke helt som tilsigtet. Igen sættes der en dygtig hund på og hjorten findes og kan aflives nemt – alle er superglade på Frans vegne, der nu har fået sin fødselsdagsgave og et stort ønske opfyldt – en hjort der er forhåndsopmålt til bronze med en gevirvægt på 7,4 kg.
Det er et område hvor de har hjortene, men den høje sensommer temperatur gjorde ikke jagten nemmere, men vi kan absolut godet anbefale dette revir.
Tak til Kenneth og Gamekeeper/Buhls jagtrejser for en uforglemmelig oplevelse.
De bedste hilsner
Tom

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  6.950
pr. person
Potentielle vildtarter:

5 dage total

4 jagtdage

DKK  7.400
pr. person
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  7.500
pr. person
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  6.950
pr. person
Potentielle vildtarter:

5 dage total

4 jagtdage

DKK  6.850
pr. person