Hjortejagt i Masurien 2018 med Gamekeeper

Jonnny Ljungberg besøgte igen Marsurien for at jage polske brunsthjorte og på trods af varmen som er brunstjagten fjende, så lykkedes det alligevel at nedlægge nogle fine hjorte.

hej  kenneth

Lidt fra vores tur efter hjort.

3 kammerater på dwor efter hjort.

Vi ankkom mandag 17-09-18 i 25 graders varme, så vi var spændt på at se om der var brøl, da varmen kan stoppe brunsten, men der var fuldt gang i hjortene. På 2 dagen skød jeg en meget flot hjort på 7,5 kg i en højmose i skoven, efter vi havde været tæt på 4 unge hjorte på ca. 5 kg. Vi hører ham brøler lidt der fra, og efter en halv times kravlen i tæt skov er vi tæt på, og min guide brøler i sit horn og hjorten kommer springene på den anden side af højmosen vi var endt i, ca. 140 m væk ser vi  den ene krone og den er stor og jeg får lov til at skyde, hjorten står spidst, så han går ned i skuddet. En fantastisk 14-ender hjort med gevirvægt på 7,5 kg og opmålt til 192,50 CIC points hvilket giver sølv.

Klaus skyder næste morgen en flot hjort på 5 kg 12 ender, og næste sidste dag endnu en hjort på 6 kg og den er udsædvanlig regelmæssig og næsten en meter i stængerne. Så 3 fantastiske Hjorte. Carl skød desværre ikke noget, men sådan er jagt jo engang i mellem.

Den nye indkvartering var super, dejlige værelser, god mad, og værterne var meget hyggelige.

vi anbefaler gerne andre til hjortejagt på dette fremragende revir, som vi nu 2 gange har besøgt.

VH

johnny ljungberg

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

6 dage total

5 jagtdage

DKK  6.950
pr. person