Gemsejagt i Rumænien

Gemsejagt i Rumænien Nov. 2023

Anders & Victor fra Outdoor Sporting, har igen været på tur med deres kamera, video, drone og riffel. Denne gang i de betagende Parang bjerge i det centrale Rumænien på jagt efter den flotte og adrætte gemse.
De havde selskab af Allan og Vincent (fader + broder til Victor), så et 4 mands stærkt hold der var nede hos vores fantastiske partner Emil, som nu har leveret kvalitets jagter til os i Rumænien i snart 10 år.
Alle havde en god jagt og oplevede på tætteste hold hvor hårdt og ubarmhjertigt jagt i bjergene kan være og at vejret også spiller en stor og vigtig faktor for succes på jagten!

Læs her deres beretning fra turen:

"Fantastisk landskab og ikke mindst jagtland..."

Anders og Victor

Fantastisk landskab og ikke mindst jagtland.
Første dag i Rumænien var helt igennem fantastisk. Vejret i bjergene kunne ikke være bedre, så vores guides havde store forventninger. De forventninger må man sige, blev en realitet. Det blev til 3 gemser fordelt på 3 rifler, heraf 2 guldmedaljer.  En meget vellykket men hård dag, de to af os gik 25 km i bjergene. Så man fik virkelig lov at arbejde for vildtet.
De sidste 2 dage skulle derfra gå på jagten på den 4 gemse og sidste gemse, da de to af os jagede sammen pga. den ene filmede, mens den anden var skytte (Anders og Victor).
Vejret ændrede sig desværre brat de sidste 2 dage til kraftig blæst og regn, hvilket gjorde, at det ikke var muligt at komme op i de smukke bjerge. Derfor foregik de sidste 2 dage i de store rumænske skove. Det var svære vilkår, da gemserne i dette område foretrak at færdes i bjergene. Samtidigt stod dyrene meget stille pga. det dårlige vejr. Det lykkedes dog at nedlægge et enkelt vildsvin.
Alt i alt en super tur, god mad, dejlig indkvartering og ikke mindst en fantastisk flot natur.

Har du lyst til en jagtrejse på gemse i Rumænien som ovenstående, så klik her: https://www.gamekeeper.dk/rejser/gemsejagt-i-rumaenien-i-karpater-bjergene/

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

3 jagtdage

DKK  14.600
pr. person