Gemsejagt i Rumænien

Gemsejagt i Rumænien nov. 2023

Tommy er netop hjemkommet fra gemsejagt i Rumænien hos vores fantastiske partner Emil. Tommy var sidste år på kronhjortejagt i Rumænien og forelskede sig i den flotte og fantastiske natur i Rumænien.
Derfor skulle udfordringen i år være at jage gemse i de store og flotte Parang bjerge, hvor reviret strækker sig over hele 90.000 ha i blandet og meget kuperet terræn med både skov og med bare bjerge over trægrænsen.
Er bladene faldet af træerne og vejret ikke er til det åbne landskab, jages der ofte her. Er vejret ok og man kan komme op over trægrænsen, jages der som regel her, når vejret tillader det
Men ingen kommer let til en gemse. Det kræver sin mand/jæger at bevæge sig rundt i terrænet og komme på skudhold af de adrætte gemser.
Tommys var ingen undtagelse. Efter 2 dage med meget vind jagede de i ”skoven” uden at komme på skudhold af de gemser, de spottede. Tredje og sidste jagtdag var vejret godt og efter først en lang opstigning i bil (ca. 2½ t) op over trægrænsen, startede jagten ud i det åbne og betagende landskab. Der blev set flere gode gemser og midt på dagen blev der indledt en pürsch på en pæn og afskudsbar gemse, Tommy nedlagde den på ca. 240 m afstand og det viste sig til den senere opmåling, at det er en særdeles pæn repræsentant for arten, den målte 99,12 CIC point og er lige under bronze medalje.

Tommys egne tilbagemeldinger fra reviret og turen er flg.:

  • Fantastiske proff. og gode lokale guider
  • God vildtbestand
  • God indkvartering og mad
  • Alt ok med afhentning i lufthavnen og transfer osv.
  • Mest af alt en fantastisk flot natur som er både flot og barsk – og dette krydret med en fantastisk jagt er virkeligt toppen.

Se video fra jagtområdet her: https://vimeo.com/886362377?share=copy 
Tommy er en hårdfør gut og med 3 dages hård jagt med op til 20 km pr. dag i bjergene, er det ok at tage sig en blunder i bilen: https://vimeo.com/886364502?share=copy

Har du lyst til en jagt som denne, så se tilbuddet her:
https://www.gamekeeper.dk/rejser/gemsejagt-i-rumaenien-i-karpater-bjergene/

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

3 jagtdage

DKK  14.600
pr. person