Duejagt i 30 graders varme i England

Duejagt i 30 graders varme i England September 2023

Så er endnu et hold kommet hjem fra duejagt i England og det går forrygende med duerne i år, også selvom de havde meget varme i september måned.
Læs her den dejlige beretning fra holdet:

det var en helt utroligt vellykket tur...

Ulrik, Jacob og Torben

Hej Ulla, netop hjemkommet fra duejagt i England, vil jeg lige knytte et par ord til turen.
Turen var en kæmpe succes, ikke bare jagtligt, som overgik vores største forventninger, men også mht. indkvartering og ikke mindst skytten og hans hjælpere.
Vi "klikkede" helt perfekt med dem, og havde mange gode grin sammen. Alt det praktiske var der fuldstændigt styr på, lige fra transport til og fra lufthavn, til madpakker, grej og ikke mindst de våben vi blev tilbudt at bruge, der var et stort udvalg, og de var i tiptop stand. Hver aften blev de rengjort af skytten, så vi næste morgen fik velsmurte våben. Alt grej er der tjek på, super gode og gennemtænkte skjul, masser af lokkere, duemagneter osv.
Vejret var vi også heldige med, sol og varme mellem 25 & 30 grader ( har sgu aldrig før skudt duer kun iklædt en åbenstående skjorte, og underbukser-det var 30 grader) !!!😁 og med at høsten er sen i år, så der stadig var mange ny høstede marker at jage på.
Skytten gør en kæmpe indsats for gæsterne, og han arbejder MANGE timer hver dag, for at give gæsterne de bedste oplevelser. Hver dag er han ude at spotte duer til næste dag, når vi jægere er i gang med jagten. Og hver morgen har han planen klar, og ved hvor vi skal hen for at få de bedste muligheder for at skyde duer, den pågældende dag.
Jeg var på 4 jagter. Alle dage var der masser af duer. 1. dag skød jeg 112 duer, hvilket var dagens højeste antal, blandt os 5 der var på destinationen samtidig. Dag 2 skød jeg 63, så igen en flot dag. Denne dag blev der skudt 106 som det højeste antal i gruppen. På dag tre blev jeg placeret på et terræn som vores guide havde stor tiltro til, og det viste sig at være berettiget, der var virkeligt mange duer her! Da jeg havde skudt 160 stk., stoppede jeg. Det var ved at være halvsent, og jeg skulle jo have samlet duer sammen, og tage billeder osv. Men jeg stoppede også fordi jeg var mæt af at skyde, duerne trak stadig ind over mit skjul i stort antal. Denne dag var vi to der skød 160 duer, en der skød 103, min søn skød 96 og den sidste jæger i gruppen skød 60. Han havde et problem med knæet, så han skød siddende hele dagen. Havde han kunne rejse sig for at skyde, havde han skudt langt flere, efter eget udsagn. Sidste dag, skød jeg 53 duer. Stadig en flot jagtdag, og helt fint at slutte i et lidt lavere tempo. Denne dag skød min søn igen over 100 stk. (mener det var 109 han fik)
Med hensyn til det håndgribelige resultat, så skød jeg 402 duer på de 4 dage (2 dage med hhv. 112 & 160 duer). Min søn skød ca 375 (2 dage med hhv. 106 & 108 duer) og Torben skød lidt over 200 ((1 dag med 103 duer) men brugte mange partoner!)
Så alt i alt kan vi give de varmeste anbefalinger herfra, det var en helt utroligt vellykket tur.
Hilsen Ulrik Gedde

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

3 jagtdage

DKK  9.010
pr. person