Flere gode duedage i England

Flere gode duedage i England August 2023

Johnny og 2 x Steffen, tog turen til England for at udfordre de krudtblå skovduer på deres hjemmebane og de ny høstede stubmarker. Der er ikke meget der slår et godt duetræk i august måned i solskin og skjorteærmer og med mad & drikke + en masse patroner i skjulet, efterfulgt af lidt god engelsk øl og spise på pubben om aftenen.

Her er de 3 duejægeres resultat for de 4 jagtdage:
Steffen M. - Dag 1: 8 duer /Dag 2: 62 duer /Dag 3: 12 duer /Dag 4: 42 duer
Johnny Madsen - Dag 1: 10 duer /Dag 2: 109 duer /Dag 3: 115 duer /Dag 4: 45 duer
Steffen J. - Dag 1: 30 duer /Dag 2: 134 duer /Dag 3: 44 duer + 1 krage /Dag 4: 31 duer + 1 krage

Læs her beretningen fra Steffen J. fra turen:

"Det er en meget spændende jagtform ..."

Steffen, Johnny & Steffen


Inden jagten havde jeg ikke gjort de store tanker om, hvor mange duer jeg forventede at skyde dagligt, eller i det hele taget hvordan det skulle foregå. Min erfaring efter denne jagttur er dog, at det at det kræver en hel del skydefærdigheder at skyde duerne i mange forskellige vinkler, retninger og hastigheder, hvilket gør det meget udfordrende.
Det er en meget spændende jagtform og det er helt sikkert noget, der kunne være spændende at prøve igen en anden gang.
- Dag 1 på jagt: (30 duer/102 skud) Vi blev placeret på 3 forskellige marker uden at kunne se hinanden. Jeg vil sige at den første dag, gik med at lære at gebærde sig skjulet og lære at være tålmodig i forhold til IKKE at rejse sig fra skulet inden duerne var på skudhold.
- Dag 2 på jagt: (134 duer/245 skud) Denne dag var duerne meget ivrige efter at flyve i "kill zonen". mange af duerne kom ind til skjulet som "spidsduer" og var derfor ikke så svære at få ram på. Derfor var det muligt at komme over de magiske 100 duer, samtidig var det også en en lang jagt dag, hvor jeg var klar på posten omkring kl. 10 og var på jagt til ca. 18.30, men duerne blev ved med at komme kontinuerlig hele dagen.
- Dag 3 på jagt: (44 duer, 1 krage/133 skud) Denne dag var der ikke helt så mange duer, der trak forbi skjulet og de var ikke så hooked på at komme i "kill zonen". Duerne fløj mere i periferien af de opstillede lokke duer og derfor skulle de skudes på længere afstand, hvilket gjorde at der var en del forbiere. Det var mere udfordrende en den tidligere dag, hvilket gjorde det til en sjov og spændende dag.
- Dag 4 på jagt: (31 duer, 1 krage/117 skud) Denne dag var meget lig med den 3. dag, hvor duerne gerne ville holde sig i periferien af lokkeduerne, så det krævede igen en del udfordrende skud.

 

Har du lyst til sådan en duejagt – så se tilbuddet her: https://www.gamekeeper.dk/rejser/super-duejagt-ved-cambridgeshire/

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

3 jagtdage

DKK  9.010
pr. person