Endnu engang en helt fantastisk tur....

Duejagt hos Alex i England 2019

Så er Carsten, Jesper og Mogens vendt hjem fra deres due jagt i England

Hej Søren
Dejligt at glæde sig så meget til en jagtrejse. Vi var hos Alex for 2 år siden, en helt igennem fantastisk tur. Så barren var sat højt.
1. dag med regnvejr hele formiddagen over middag kom der opklaring med spredte byger det blev til
ca. 80 duer til mig.
2. dag fantastisk vejr og begge skjul stod på samme mark der kom duer. Vi kunne se hinanden fra skjul til skjul det lovede rigtig godt og skydning gik også ok. Men så kom konen på gården, hun vidste, at de havde problemer med duer og vi skulle skyde så mange så muligt, men hendes heste skulle på fold og det var mere vigtig. Så hurtigt flyttede vi skjulene ned i den anden ende af marken og et skjul over på marken ved siden af. Det gik stærkt og vi var hurtigt igang igen. Det blev en fantastisk dag, hvor alle patroner var brugt, selv de gåsepatroner Alex havde i bilen. Skjulet hvor vi sad 2 jægere i skød vi 197 duer og jægeren der sad alene skød ca. 30 duer.
3. dag i pisse regnvejr, vi sad hver for sig alle 3 jægere, det blev alligevel til ca. 140 duer ialt
4 . dag, Fint vejr. 2 jægere i det ene skjul det virkede lidt som en stille dag, til middag snakkede vi med
Alex om vi skulle flyttes. Efter han var kørt skød vi lige ca. 10 duer på 5 minutter og vi bestemte os for at blive, det blev til 60 duer i skjulet.
Den 3. jæger sad under et stort egetræ og skød ca. 80 fugle med ca. 60 krager imellem Stedet vi bor i bjælkehytter i en fantastisk natur med fiskesøer og pubben hvor vi spiser, er bare som vi gerne vil have det og ikke være spærret inde på et hotel Alex står på stikkerne for os 24-7 og han kæmper hele tiden for at gøre det bedst muligt.
Så endnu engang en helt fantastisk tur. Rigtig mange tak til Alex og jer hos Gamekeeper & Buhl´s Jagtrejser
Afskydning:
Carsten 231
Jesper 280
Mogens 64
Tak for en fantastisk tur og jeg glæder mig til en kæmpe gris i Tyrkiet
Med venlig hilsen
Carsten

Se tilbuddet KLIK HER