Peter nedlagde på sidste jagtdag hele 240 skovduer...

Duejagt i England august 2019

Peter og 3 kammerater var på duejagt i England her i august og det blev til både til mindre og store duejagts dage – Peter nedlagde på sidste jagtdag hele 240 skovduer, så her var der gang i trækket som man kun kan drømme om!!!

nedlagde på sidste jagtdag hele 240 skovduer....

Peter M. Batiste

Peters egen beretning:
Dag 1. sidder vi på en stub mark, og det er Søren der har fået kongeposten 132 duer, jeg selv har en plads med forbi og overflyvere, så der var lange skud og det gik lidt ud over skud statistikken og resultatet, men skød 35 duer.

Dag 2. var vi på en næsten færdig høstet raps mark, og igen var det Søren der fik kongeposten 90 duer, så han var glad, jeg selv fik en plads med ryggen op til en motorvej, duerne kom bagfra og min due karrusel var i stykker, så ikke optimalt, Chris kom med en anden karrusel, og da farmeren i mellemtiden havde høstet færdig over ved nogle højspændingens master blev vi enig om at jeg flyttede over til pælene, så jeg nåede at skyde 41 duer.

Dag 3. skulle sidde på en hvede stub hvor der var mange krager, lige noget for mig, problemet var at jeg ikke sad der hvor kragerne trak, så efter 2,5 time ringe jeg til Chris og bad om at blive flyttet, det tog lidt tid, men kom alligevel, og jeg havde set at kragerne trak oppe ved nogle højspændings master og da vi kom derop sad der vel 200/300 fugle på marken, så jeg skulle havde været der fra begyndelsen, nåede trods alt at skyde 35 krager og 8 duer.

Dag 4. og sidste dag var det mig der fik hotspot, duerne kom trækkende fra en skov bag ved mig, passerede det store egetræ hvor jeg sad, drejede rundt og slog for lokkerne, det blev for mig en fantastisk dag med hele 240 duer, Helge sad ikke langt fra mig og han nåede at skyde 66. Som helhed syntes jeg turen var ok, det er sidste dagen der redder turen for mig, og havde der været lidt mere gang i høsten havde resultatet givetvis set endnu bedre ud.

Med venlig hilsen
Peter