Tahr og Gemse jagt i New Zealand

Tahr og Gemse jagt i New Zealand

Vi tilbyder her en enestående jagt på Thar og Gemse i den midterste og nordlige del på syd øen af New Zealand, hvor der hovedsageligt jages på privat land med mulighed for småvildts jagt. Revirerne er beliggende i bjergkæden som gennemskæres af et fantastisk flod system Warirau River fra Canterbury til Blenheim, hvilket gør området meget frodigt. Jagt området er utroligt smukt meget kuperet med højeste bjerg Mt. Tapuaenuku på 3.000 m. Til alle jagtområderne er der tilknyttet indkvartering således, at man ikke spilder tiden med at køre mere end højst nødvendigt. De råder over 5 private jagtområder fra 10.000 Ha. til 30.000 Ha., som anvendes efter hvilke arter og tid på året der ønskes jagt. Herfra vil man begynde sin jagt. Man bruger en del tid i bunden af dalen, hvorfra man prøver at spotte Tahr`en.

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
5 dages jagt 2:1
6 dages ophold med helpension
1 stk. Tahr (til Tahren er nedlagt)
Afhentning i Christchurch lufthavn t/r.
Se komplet prisoversigt

DKK  50.750

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Downloads

Reviret

Jagt området er utroligt smukt meget kuperet med højeste bjerg Mt. Tapuaenuku på 3.000 m.
Til alle jagtområderne er der tilknyttet indkvartering således, at man ikke spilder tiden med at køre mere end højst nødvendigt. De råder over 5 private jagtområder fra 10.000 Ha. til 30.000 Ha., som anvendes efter hvilke arter og tid på året der ønskes jagt. Herfra vil man begynde sin jagt. Man bruger en del tid i bunden af dalen, hvorfra man prøver at spotte Tahr`en. Jagten foregår som pürsch og anstand.
Jagten kan alt efter årstid kombineres med jagt på Tahr, Gemse, Dåhjort, Vildsvin, Vildged, Vildfår, Kalkun, Agerhøns samt Hare & Kaniner. Det er også muligt at kombinere med fantastisk godt Ørred fiskeri.
Der jages efter Tahr på denne tur, som strækker sig over 5 dage, i den ultimative vildmark, hvor man er totalt afskåret fra det civiliserede liv. Der jages efter Tahr på private land, hvor der er trofæafgifter. Inkl. i arrangement er 1 stk. Tahr. Denne jagtudbyder afregner på den måde, at man køber jagten på evt. Tahren over 5 dage, hvis man nedlægger det ønskede trofæ på dag 2 stopper jagten, medmindre man vil jage andet som evt. Kronhjort DKK 29.750, eller Gemse som han tager DKK 29.750 for, eller Vildtfår DKK 9.000. Derfor er det vigtigt, at man er indstillet på evt. at jage andet eller tage nogle turist dage, når vildtet er nedlagt.

Klik her for at se video klip "Thar i New Zealand"

Klik her for at se video klip "Vildsvin i New Zealand"

Klik her for at se video klip "Wildsheep i New Zealand"

Klik her for at se video klip "Vildged i  New Zealand"

Indkvartering

Overnatninger under jagten foregår i farmernes hovedhus eller små hytter, der i sin tid er bygget til fårehyrderne. Ophold med fuld forplejning. Det anbefales, at man tager 1 turistdag inden jagten, samt 1-2 dage efter jagten, da flyve turen til New Zealand tager 2 døgn, så man kan være så nogenlunde udhvilet.
Transport til indkvarteringen med fly f.eks. Kastrup/Singapore/Christchurch og retur. Endvidere vil du blive afhentet i lufthavnen og transporteret de 330 km til reviret.

Priser

Prisberegning for 1 jæger 1:1 og inkl. 1 Tahr

Arrangementet er inkl. 5 dages jagt 1:1
Afskydning af 1 stk. Tahr (til Tahren er nedlagt)
med 1 guide til rådighed for jægeren.
6 dages ophold på helpension
Afhentning i Christchurch lufthavn t/r.

Pris inkl. ovenstående USD kurs 6,8.......... DKK 61.250,-

Prisberegning pr. jæger v/min. 2 jægere

Arrangementet er inkl. 5 dages jagt 2:1
Afskydning af 1 stk. Tahr (til Tahren er nedlagt)
med 1 guide for jægerne.
6 dages ophold på helpension
Afhentning i Christchurch lufthavn t/r.

Pris inkl. ovenstående USD kurs 6,8.......... DKK 50.750,-

Eventuelle tillæg:

Flybilletter ca. DKK 9.700,-
Drikkepenge
Administrationsgebyr DKK 280,-
Våbentilladelse laves på den lokale politistation
og koster ca. NZ$ 50
Det koster USD 150 at leje våben for en jagt.
De professionelle jægere råder over moderne rifler i kal. 7mm rem - 300W.M - 25-06 - 6,5 - 284 – 30.06 – 270W & 308W, så vi vil anbefale, at man lejer riflerne derovre. Samtidig med at en del ønsker et par dage ekstra i Singapore på hjemrejsen og det giver kun problemer med våbnene.
Hjemtransport af trofæer. Det kan anbefales, at man får trofæerne monteret i New Zealand, da de laver et fantastisk stykke arbejde til en meget fornuftig pris, man kan også vælge at lade skind og trofæer blive sendt hjem gennem anerkendte transportfirmaer.

Downloads

Klik her for at hente PDF tilbud
Download

Har du spørgsmål?

Søren Sørensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: + 45 21 22 75 70
soeren@buhlsjagtrejser.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her