Højlands jagt på Kronhjorte i Skotland

Højlands jagt på Kronhjorte i Skotland

I hjertet af Skotland ”KINGUSSIE” som er udgangs punktet for vores partner som råder over jagten på 35 Estates med over 450.000 Ha. Højland, hvor vi kan love dig en fantastisk jagt, uanset om det er jagt på Kronhjort, Sika hjort, hundyr eller “walking up” på fugle og småvildt.  Terrænet er ikke det mest krævende Skotland kan byde på, men det tilrådes at konditionen er rimelig god, da det er en af forudsætningerne for en succesfuld jagt i det skotske højland. Området er kendt for sin storslående natur og mange seværdigheder – perfekte rammer for ledsager personer der værdsætter naturoplevelser. Såfremt det har interesse, kan der arrangeres shopping, ridning, fiskeri samt sightseeing mv. Denne jagt er med indkvartering på B&B,  men kan også være i Cottage (Sommerhus) i området hvor man skal jager – se alternativt tilbud under download.

Potentielle vildtarter:
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
5 dages ophold B/B i dobb.værelse
4 dages jagt
Afskydning af 2 kronhjorte uanset størrelse
Skotsk ansvarsforsikring
Al transport ifb. med jagten
Se komplet prisoversigt

DKK  25.100

pr. person
Få et tilbud

Reviret

Indkvartering

Priser

Downloads

Reviret

Vores skotske agent råder over flere toprevirer i hele Skotland, med hovedsæde i Kingussie, dette sikrer dig at han evt. kan flytte jægerne til et andet revir, hvis f.eks. vejret/vindretningen er dårlig eller f.eks. bentøjet ikke er i top og derved sikrer, at alle mand nedlægger de ”hjemmefra bookede hjorte.” Man må derfor forvente, at man skal køre fra indkvarteringen og til et aftalt møde sted, det kan være fra 15 min. til 1 time, MEN normalt indkvarteres man tæt på reviret, så det er kun, hvis vind & vejr gør, at man skal til et andet revir end planlagt. I vil komme til at jagte på 1 måske 2 højlandsrevirer, som er beliggende i hjertet af det skotske højland. Der nedlægges hvert år adskillige stærke hjorte, som vi på det varmeste kan anbefale dig. Terrænet er ikke det mest krævende, Skotland kan byde på, men det tilrådes at konditionen er rimelig god, da det er en af forudsætningerne for en succesfuld jagt i det skotske højland. Området er kendt for sin storslående natur og mange seværdigheder - perfekte rammer for ledsager personer der værdsætter naturoplevelser. Såfremt det har interesse, kan der arrangeres shopping, ridning, fiskeri samt sightseeing mv. Jagten afvikles som dagjagter med jagtføring 2:1, hvor begge jægere medbringer riffel, men i forbindelse med "the final stalk" må kun den ene jæger ledsage stalkeren. Den anden jæger vil evt. blive "sat af" et sted, hvorfra han kan iagttage den afsluttende stalk. Der er 2 hjorte inkl. i arrangementet uanset str.
Mange kunder vælger at nedlægge en ekstra hjort eller to. Disse afregnes med DKK 9.995,- pr. stk. uanset størrelse. Hvis der mod forventning ikke opstår skudchancer på ”det bestilte” antal hjorte tilbagebetales DKK 4.500,- pr. manglende chance, dog ikke pga. dårligt vejr hvor man ikke har kunnet jage eller flere forbi skydninger.
Fra 2022 kræves der man har lyddæmper på sin riffel i Skotland.

Indkvartering

5 dages god og hyggelige indkvartering nær reviret på Bed & Breakfast hvor opholdet er inkl. morgenmad. Hvis det har interesse, kan der arrangeres ophold med god helpension for merpris DKK 420,- pr. dag pr. person. Øvrig forplejning kan købes til rimelige priser på indkvarteringen.
Transport til indkvarteringen  i Skotland er ikke inkl. i tilbuddet. Der kan arrangeres fly til f.eks. Aberdeen, Edinburgh eller Glasgow samt udlejningsbil med fri km og lovpligtig kasko forsikring (ekskl. brændstof).

Priser

Prisberegning pr. jæger:

5 dages ophold B/B i dobb.værelse med 2 enkelt senge
4 dages jagt (til hjortene er nedlagt)
Afskydning af 2 kronhjorte uanset str. efter skyttens anvisning
Skotsk ansvarsforsikring
Al transport ifb. med jagten fra aftalt møde sted nær reviret.

Pris pr. jæger inkl. ovenstående.............. DKK 25.100,-
Firearm certifikat..................................... DKK      500,-
Flybillet ca. ............................................. DKK   2.500,-
Administrationsgebyr.............................. DKK      280,-
Lejebil ca DKK. 1.100,- pr. mand............... DKK     900,-
Pris i alt pr. jæger.................................. DKK 29.280,-

Eventuelle tillæg/fradrag:

Hvis man er mere end 3 mand i en grp. skal man have 5 dages jagt (indtil hjortene er nedlagt) DKK 1.100,- pr. mand inkl. jagt & ophold B&B (Gælder ikke i cottage).
Våbenleje £50 pr dag.
Udgifter for våben på fly ca. €75 pr. våben pr. vej.
Prisen er beregnet på dagens kurs (8,6) og ved afvigelser +/- 2% vil den blive reguleret efter dagens kurs ved booking/indbetaling.
Tillæg for enkeltværelse DKK 510,- pr. nat.
Drikkepenge £40 pr. nedlagt hjort.
Afkogning af trofæ £50 pr. hjort.

Ledsager inkl. 5 dages B/B DKK 5.300,-

Downloads

KLIK her for at downloade PDF tilbud med B&B indkvartering
Download
KLIK her for at downloade PDF tilbud med Cottage indkvartering
Download

Har du spørgsmål?

Søren Sørensen
Tlf: +45 76 70 41 00
Mobil: + 45 21 22 75 70
soeren@buhlsjagtrejser.dk

Få et uforpligtende tilbud på denne Jagtrejse

Kontaktinformation
Kommentarer
Hvornår vil du afsted?
Antal jægere
Kontakt os med en anden rejseforespørgsel
Et eller flere af de påkrævede felter er ikke udfyldt.
Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Kontakt os venligst  her

Relaterede rejser

Se flere rejser
Potentielle vildtarter:

6 dage total

4 jagtdage

DKK  20.500
pr. person

7 dage total

4 jagtdage

DKK  9.850
pr. person

4 dage total

3 jagtdage

DKK  14.225
pr. person