Store sikahjorte fra Irland

Store sikahjorte fra Irland okt. 2023

Anders og Victor er 2 eventyrlystne og jagtivrige unge mennesker. Victor er lige færdiguddannet som tømrer og Anders er under uddannelse. De kom begge en dag og bankede på døren til kontoret og spurgte, om de ikke kunne lave nogle videoer og testjagt for os, da de gerne ville gøre det lidt mere seriøst med jagtvideoer og de har allerede deres egen YouTube kanal med fantastiske jagtvideoer, søg på: Ourdoor Sporting
De startede med at lave nogle videoer fra vores Roadshow 2023 og herefter er det gået slag i slag og de unge mennesker går til stålet. Vi glæder os til at se den færdige video fra jagt på sikahjort i Irland, den kan I glæde jer til.
Lige nu jager de gemse i Karpaterbjergene i Rumænien med både riffel, kamera og drone, så her glæder vi os også til at se billeder og videoer fra engang efter hjemkomst.

Deres egen beretning fra sikahjort i Irland:

Hej Henrik
Fantastisk tur.
Hvor jagten, naturen og indkvarteringen ikke kunne være bedre. Jagten føres lige præcis, som man ønsker.
I vores tilfælde ville vi rigtig gerne gå meget og opleve så meget forskelligt natur som muligt.
Det fik vi lov til.
Hver dag så vi nye områder og terræner. Derudover så vi også rigtigt meget vildt.
Det var ikke unormalt at se imellem 25-100 Sika’er på en outing. Vi tog vores chancer og vi begge skød to fine hjorte hver. Hyggelig indkvartering midt i terrænet.
Indkvarteringen var en pub, som virkelig runger af den irske stemning, hvor der var rig mulighed for at få en pint eller to og en sludder med det lokale folk.
Alt i alt en helt fantastisk tur.
Bh Anders & Victor

Kunne du tænke dig en tur som ovenstående – se læs med her: https://www.gamekeeper.dk/rejser/sikahjorte-og-hundyr-i-co-wicklow/
Se deres flotte video fra jagten her: https://www.youtube.com/watch?v=k3gjL1UipK4

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

5 dage total

4 jagtdage

DKK  22.250
pr. person