Sikahjorte fra Irland

Sikahjorte fra Irland september 2022

Laust og Karsten havde besluttet sig for at tage til Irland og jage sikahjort sammen – det blev til nogle rigtigt flotte sikahjorte i det kuperede irske landskab – nyd billederne her og Laust har lavet egen lille beretning fra turen.

Tak for en god tur 😊

Laust

Vi var 2 jagtkammerater afsted og valgte at gå sammen for at kunne få nogle fælles jagtoplevelser og det fik vi.
Her en beretning om en oplevelse – som er én ud af mange vi havde, en morgen havde vi besluttet at vi ville op i højderne - det gik langsomt med at komme op da der var en del dyr ude.
Vi lå i kanten af trægrænsen og ventede på at en hind og kalv skulle flytte sig, mens vi lå der, kom der ud af ingen ting en flot 6 ender hjort og kiggede på os 20 m væk, vi nåede at få taget et par billede af den, før den stak af.
Da den sprang trak den hinden og kalven med, vi gjorde os klar til at gå videre, da vi rejste os så vi pludselig 3 hjorte ude på 200 m, hvor de kom fra aner vi ikke, vi havde lagt og kigget ud i området de sidste 30 min.
Stalkeren fik skyde stokken klar og min kammerat fik en rigtigt flot 8 ende.
Da vi var færdig med at ta billeder og brække dyret blev vi enige med stalkeren om at vi skulle side og nyde morgenen - før vi ved fælles hjælp fik trukket dyret ned - en fantastisk morgen.
En helt utrolig kompetent stalker - det er ikke uden grund man kalder jagt på sikahjorten for jagten på spøgelset

Tak for en god tur
Laust