Store duedage i England

Store duedage i England September 2023

Flemming, Ole og 2 x Martin, 4 gode kammerater som havde bestemt sig for at prøve de hurtigt flyvende og krudtblå skovduer i det engelske. De havde en fantastisk tur og nogle dage hvor det hele gik op i en højere enhed og hvor de alle skød Red Letter dage.
De nedlagde flg. på deres 4 dages duejagt:
Flemming: 21, 172, 104, 97 skovduer
Martin: 68, 186, 290, 100
Ole: 72, 225, 200, 110
Martin: 31, 268, 180, 136
Dette var første gang, de var med os på duejagt og alle 4 melder om et fantastisk revir, gode og prof. guider, dejligt hotel/pub – intet at sætte en finger på. 😊

De har lavet egen lille beretning fra turen:

"Vi slog alle vores tidligere personlige rekorder..."

Flemming, Martin, Ole og Martin

Hej Henrik
Her kommer en lille beretning fra duejagt i England.
Efter mange ugers venten med spænding kom dagen, hvor vi skulle prøve kræfter med de hurtige engelske duer igen.
Første dag så vi mange duer i luften, men ingen af dem ville slå på vores lokkere, så det blev rent over flyvere vi skød, og vi skød 195 duer samlet første dage.
Anden dag var en helt anden historie, det regnede kraftigt fra morgenen af og vores guide var lidt bange for, at det af den grund ville blive en sløj dag, men det skulle vise sige, at blive alt andet end sløjt. Der var fugle over alt i luften og nu begyndte mange af dem også at slå på vores lokkere. Vi havde alle 4 en go dag i skjulene med mange chancer og vi slog alle vores tidligere personlige rekorder, vi skød samlet 848 duer og top gun med 265 duer.
Tredje dag var igen en dag, hvor det hele gik op i en højere enhed. Dejligt vejr hele dagen og vi så mange fugle, rigtig mange fugle.
De fleste fugle ville ikke ned til lokkerne, så igen blev det mange over flyvere vi skød, igen skød vi alle over 100 fugle og top gun skød hele 290 duer og samlet 774.
Sidste dag var vi ærligt talt ved at være trætte, men når først man kommer i skjulet og fuglene begynder at komme, så er man jo klar til endnu en dag med masser af oplevelser.
En blandet dag med både fugle over lokkerne og med mange over flyvere.
Igen havde vi en fantastisk dag med dejligt vejr og sluttede af med samlet 443 duer og samlet 2260 duer for de fire dage.