Skotland god bukkejagt

Skotland god bukkejagt maj 2024

Vores eget lille film crew, de 2 unge og entusiastiske jægere Anders & Victor, har igen været afsted på tur sammen. De jager altid 2:1, hvor den ene jager og den anden filmer med kamera + drone, på denne måde får de taget nogle fantastiske film fra deres jagtture.
Denne gang gik turen til østkysten i Skotland, på et revir vi har imellem Aberdeen og Dundee, for at jage forårs bukke i det smukke Skotland.
Deres film er ved at blive redigeret, så I må vente, til den er færdig, indtil da kan I nydes deres billeder og beretning fra bukketuren til Skotland 😊

"Naturen og jagten var i særklasse..."

Anders & Victor

Hej Henrik
Vi havde en fantastisk tur. Hvor naturen og jagten var super.
Vores guide, John, førte os gennem sine velkendte jagtområder med stor ekspertise. Vi pürschede på en del forskellige steder, hvor han enten vidste, at der var en stor buk, eller hvor vi kunne holde udkig over flere marker og spotte potentielle bukke. Derefter lagde vi en plan for, hvordan vi skulle pürsche efter bukkene.
Skytten kender sit terræn godt og han er meget selektiv. Hvilket betyder, at det kun de rigtige bukke, der bliver skudt. Det er derfor ikke usædvanligt at se en masse råvildt og flere bukke på en enkelt outing.
Vejret var generelt med os og det regnede kun på én af vores outings. Østenvinden gjorde dog, at råvildtet ikke var så aktivt, men vi greb chancen. Anders skød en rigtig flot buk og Victor skød to rigtig fine bukke.

Byen, hvorfra vi gik på jagt, var meget traditionel skotsk, med et godt udvalg af pubs og restauranter. Her kan man nyde en pint og en få hyggelig samtale med de lokale skotter.
Byen ligger også tæt på flere slotte, som er værd at besøge som en pause fra jagten.
John gav os nogle råd til, hvad vi kunne lave, når vi ikke gik på jagt og han anbefalede en del lækre restauranter og ting, vi kunne se. Derfor tog vi også en tur til en anden by i højlandet, cirka 45 minutters kørsel fra vores hotel. Her fandt vi et fantastisk hotel med nogle top klasses restauranter.

Alt i alt var det en uforglemmelig tur, hvor både naturen og jagten var i særklasse.
Bedste hilsener
Victor & Anders

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

4 dage total

3 jagtdage

DKK  5.544
pr. person