Muntjac, CWD og dåvildt i England

Muntjac, CWD og dåvildt i England Marts 2023

Kasper havde fødselsdag og familien gav ham et gavekort til en ønsket jagt på Muntjac og CWD i England, hvor hans svoger Kristian skulle følge med som jæger – det blev en succesfuld tur, læs her de 2 gæve jægers egen beretning fra turen:

Hej Henrik
Så er vi kommet godt hjem efter en fantastisk tur til Woburn.
Vi startede ud med at se masser af både CWD og muntjac første morgen. Desværre ingen i trofæklassen vi ledte efter, men stadig en vildt spændende jagt.
Allerede første aften fandt Chris og jeg en rigtig fin CWD liggende i noget buskads og vi kom i position til et fint skud på den. Efter at have fragtet den til bilen, gik vi ned til et sted hvor de tidligere havde set en fin Muntjac. Lige inden det blev mørkt kom bukken fint ud på en mark og stillede sig med bredsiden til på ca. 250m. Efter lidt snakken frem og tilbage, blev vi enige om at det ikke var muligt at komme tættere på. Med super anlæg på skydestokken faldt skuddet og bukken gik ned i skraldet. Så havde vi på to outings allerede nedlagt det jeg egentlig var kommet efter.
Morgenen efter aftalte jeg med Chris at vi ville ud og kigge efter dåvildt eller hundyr og cull-bucks. Det resulterede i en lille muntjac buk om morgenen og et hundyr om aftenen.
Sidste morgenjagt gik med at pürsche rundt efter både muntjac og CWD, dog uden held med at komme til skud på nogen af dem.
Sidste aften kørte vi til et andet revir hvor der skulle være en større bestand af dåvildt. Allerede en halv time efter vi forlod bilen fandt vi en stor ruddel dåvildt og kom på fint skudhold. Resultatet blev en då og en lille spidshjort.
Alt i alt en helt fantastisk tur med masser af vildt på reviret og et par hyggelige og meget dygtige guides, som tilpassede jagterne løbende efter vores ønsker.
Helt klart en jagtform og et revir som kan anbefales.
--------
Min svoger og jeg kom igår hjem fra en fantastisk oplevelse i Woburn, England. Vi var rejst ud med håbet om en Muntjac og en CWD! - bonus skulle være et dådyr. Vi fik i allerhøjeste grad vores forventninger indfriet på turen. Woburn er kerneområdet for Muntjac såvel som CWD, det er ingen overdrivelse at sige "de er over alt" 🙂 - det var straks værre at komme til en skudchance.
Vi kom begge i mål! Der blev leveret repræsentative muntjacs og hver især en guldmedalje CWD.
Jagten på Muntjac er særlig udfordrende da den foregår ved en walk/stalk jagt igennem tæt krat, virkelig en udfordrende og særligt spændende jagt!
Vi vil gerne tilbage - fantastiske guider!
Bedste hilsener
Kasper og Kristian

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

4 dage total

3 jagtdage

DKK  8.780
pr. person