Fantastisk område og dejligt revir at pürsche i....

Mere bukkejagt i Frankrig

Så er der endnu kommet en jæger hjem fra vores nye bukkerevir i Frankrig, det blev et lille smut indenom jagtreviret efter ophold i egen lejlighed dernede – så det blev til 4 outings i perioden 21 – 23 juli, så ikke den mest optimale periode!

Han har skrevet en lille beretning fra turen som kommer her:
Ankom til hotellet (fire stjernet) sidst på eftermiddagen. Guiden havde forinden sendt SMS med at han var på hotellet kl 18.00 hvilket han var. Efter lidt formaliteter kørte vi ud og testskød riflen (ældre Blaser med ditto kikkertsigte). Det skal lige her bemærkes at der var hedebølge i området med dags temperaturer på over 30 grader og nat på 25. Herefter forsatte vi på jagt hvor vi så en del dyr, dog ingen ældre bukke. Denne så vi første efter skydetid på vejen tilbage til bilen. Næste morgen var det stadig alt for varmt. Vi var rundt på mange skønne steder for råvildt men ikke mange dyr var ude. Til sidst på morgen fandt vi dog en ældre buk som blev nedlagt. Vi var efterfølgende på jagt aften og morgen uden at vi fandt yderligere ældre bukke. Vi så dog enkelte fine yngre bukke og en del råer, det så ud som om brunsten så småt var i gang.
Skytten er en rigtig dygtig jæger og guide. Han taler perfekt engelsk. Alle aftaler blev overholdt. Området kan kun anbefales.
Området er helt perfekte råvildtsbiotoper, småskove med græs marker imellem og enkelte marker med andre afgrøder. Det er svært at sige noget om bestanden m.v. da vejret (hedebølge) havde en afgørende betydning.

Skytten er en rigtig dygtig jæger og guide.
Han taler perfekt engelsk.
Alle aftaler blev overholdt.
Området kan kun anbefales.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser
Potentielle vildtarter:

3 dage total

2.5 jagtdage

DKK  6.500
pr. person