Medalje dåhjorte fra Ungarn

Medalje dåhjorte fra Ungarn oktober 2021

Åge + frue, havde sat GPSén på Ungarn og jagt mindsættet på brunst dåhjort. De havde en fantastisk tur og nød det begge 2 – læs Åges egen lille fine beretning fra jagten:

"En super god tur..."

Åge

Hej Henrik
Mange tak for veltilrettelagt tur til Gyulaj i Ungarn, hvor vi selv kørte derned mig og konen, det var en lang tur på 3200 km, men turen gik fint. Vi kom ned på distriktet om eftermiddagen. Vi blev godt modtaget og fik vores værelse og lidt og spise, vejret var ca. det samme som i Danmark.
Vi blev hentet af vores jagt guide kl 15.30 og så kørte vi ud i den smukke løvskov. Vi gik ind til et tårn i skoven ved en lang grøn eng,hvor der ikke gik lang tid før vi havde omkring 30 dyr foran os,det var mest dåer og kalve. Der kom enkelte unge hjorte ud på engen,men vi kunne høre mange hjorte brøle tæt ved os og ind til flere ku vi høre kæmpe mod hinanden, det lød vildt. Så brunsten var i fuld gang. Pludselig forsvandt alle dyr foran os, måske fik de vind af os. Efter lidt tid kom en hjort og 3 dåer ud i modsatte ende af engen ca. 500 m væk. Vi prøvede at komme tættere på og han kunne se at den var afskudsbar, vi var ca. 160 m fra dyret og kunne ikke komme nærmere, så vi stillede Viperflex skydestokken op og efter lidt venten havde den bredsiden til og jeg skød, hjorten løb ca. 30m og var død. Senere viste det sig at det var guldmedalje hjort. Så under 2 timers jagt så var det ovre. Købte så efter følgende en afskudshjort, hvor vi gik med en guide der hed Peder, på hans terræn var der virkelig mange dyr nok ca. 75 stk på en brunstplads, det lød som et helt symfoniorkester, vildt at se og høre dette scenarie og der var mange hjorte der kæmpede mod hinanden. Peder bestemte sig for en hjort jeg skulle skyde en 12 - 13 års hjort .Problemet var at komme tæt på med så mange dyr, men det lykkedes os at komme ind på 170 m af den udvalgte hjort, den fik en fin kugle og faldt i skuddet. Peder var helt vild, for det var sjældent at dåhjorte bare lagde sig efter skuddet. En rigtig god oplevelse der senere viste sig at være bronze medalje. En fantastisk tur som kun kan anbefales til alle, også til ældre jægere der måske ikke går så godt, vi var der samtidig med en italiener på 80 år og han fik også hvad han gik efter.
En super god tur
Venlig hilsen
Åge

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

4 dage total

3 jagtdage

DKK  7.390
pr. person
Potentielle vildtarter:

4 dage total

3 jagtdage

DKK  6.975
pr. person