Kronhjortejagt

Det er for mig en drømmehjort

Allan og Karsten

Hej Kenneth.

Så er vi kommet hjem fra Zabinek. Denne gang var det ikke meningen, at vi skulle på hjorte jagt, men har man først en gang hørt hjortene brøle, ja så er det for altid gået i blodet og som mig og min far siger så er det bare om at tage oplevelserne, mens man kan.

Sidste år havde vi en super tur til Zabinek, så vi tog der ned igen og fik igen en kanon tur, hvor alt klappede som det skulle og vi fik nedlagt 2 rigtig gode hjorte og 3 fine bukke
Især min hjort vil jeg sent glemme. Vi havde været ude 3 gange og kun set små hjorte og ikke hørt det store, så på vej hjem kørte vi ud på en eng og kiggede og vi kunne høre en hjort som kunne lyde som en god hjort. Min jagtfører sagde, at vi næste morgen ville prøve denne hjort. Næste morgen så snart vi kommer ud af bilen kan vi høre ham og vi pürscher os ind på ham men han står ikke stille da han har travlt med hinderne. Pludselig ser vi ham oppe på en bakketop og vi er ikke I tvivl, det er den rigtige hjort og et syn jeg aldrig glemmer. Vi kommer på skud hold, og da han står stille slipper jeg kuglen og hører kugleslaget og får et kæmpe klap på skulderen. Da vi kommer hen til ham og han siger uha uha og begynder at tæller ender på ham viser det sig, at det er en ulige 16-ender og en super flot hjort. Det er en drømme hjort for mig.

Vi siger mange tak for denne gang og på gensyn
mvh Allan og Karsten.

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

5 dage total

4 jagtdage

DKK  5.990
pr. person