Jagt i England

4 jagtkammerater havde bestemt sig til at udfordre de små og finurlige muntjacs og Chinese Water Deer i det engelske – de nedlagde ikke mindre en 4 guldmedalje CWD og 3 flotte muntjac bukke!

Her er lidt af deres egne udtalelser fra turen:

 

Udfordrende

Carsten og Hans Henrik Greve

Carsten Ladefoged:
Det er udfordrende jagt med lange skud og rigtig god pursch hvor man går rigtig langt... Absolut ingen autopürsch........Dejlig jagt.
Umærkede låne rifler- alle kaliber 243 med lyddæmper og med støtteben - skydestok er type Wiperflex, 4 ben. Swarovski optik ..

Hans Henrik Greve:
Man skal være klar til at gå 5 - 6 km om dagen, da det meste af jagten foregår som punch. Skuddene til CWD kan være på lang afstand, da de hovedsaglig opholder sig i det åbne land.

Jagten var som beskrevet “udfordrende” selv om bestanden af CWD er den største i verdenen, så er det yderst svært at finde det rigtige trofæ og komme på rigtigt skudhold. Min CWD blev skudt den første aften, hvor den blev spottet liggende på åben mark på ca. 300m. Da det var ved at blive mørkt, besluttede stalkeren og jeg at forsøge at kravle tættere på for at opnå bedre skudmulighed. Vi måtte ned på alle fire og kravle ud over en ny sået mark (tøjet var herefter klar til vask) vi nåede ind på 100m uden at blive opdaget, jeg kunne herefter afvente at CWD rejste sig op så der kunne afgives et godt skud. Det var super spændende og rigtig god jagt. CWD var en god guld medalje. På samme tur nedlagde jeg på dag 3 en stor Muntjac på 11,9 cm, svarende til en sølvmedalje.

 

Relaterede rejser

Se alle vores rejser

4 dage total

3 jagtdage

DKK  8.780
pr. person