Super CWD jagt i England

Super CWD jagt i England

Flemming manglede en CWD samt en muntjac i hans trofæ samling, derfor kontaktede han Gamekeeper som han ofte tidligere har rejst med.

Læs Flemmings egen beretning fra jagtrejsen til England:

Til dem der skal til England og jage CWD vil jeg tilråde dem at rejse med Gamekeeper.

Flemming Rolin

Hej Henrik.
Vil bare lige sende en tak for en god tur til England.

Til dem der skal til England og jage CWD vil jeg tilråde dem at rejse med Gamekeeper, dette er ikke noget jeg får betalt for at sige og jeg har ej heller interesser i firmaet men det område de råder over er beliggende rundt om den Estate hvor CWD  og Muntjac er sluppet ud fra muntjacken har spredt sig meget hvorimod CWD er mere stationær på det oprindelige område, skytterne kender deres områder og kan deres arbejde, jeg så mange CWD men der bliver bare ikke skudt til hvilket dyr som helst, de passer på bestanden og der nedlægges kun de dyr der er afskydningsklare skytten skal godkende dyret før skud.
Det lykkedes for mig at skyde en meget fin CWD som jeg skal have hovedmonteres, jeg skød en mindre Muntjac, med havde en meget stor gående som jeg bare aldrig kunne kommet til skud på, men til efteråret  får jeg en chance mere på dette dyr.
Jeg valgte at leje min riffel af skytten hvilket jeg kommer at gentage, deres udstyr er bare i top og så er der lyddæmper på alle rifler det er bare behageligt